23948sdkhjf

Var med til at opfinde arbejdsfelt, før det eksisterede – nu skal han sikre ung rådgiver succes på Sjælland

Den rådgivende landinspektør virksomhed De Fakto ansætter Landinspektør Morten Krebs, der tiltræder en nyoprettet stilling som regionschef for Sjælland. Det skriver selskabet med afdelinger i Aalborg og Taastrup i en pressemeddelelse.

I ledelsen hos De Fakto, er man glade for at have fået en kapacitet med på holdet, som både bidrager til virksomheden internt og eksternt, da Morten Krebs af De Faktos adm. direktør, Henrik Ibsen, betegnes som en kaliber med stor erfaring og resultater i bagagen.

– At det er lykkes, at få Morten med ombord, er også et udtryk for, at De Fakto, har fået flere muskler. Både hvad angår viden, ekspertise og flotte resultater. Han har i den grad bevist, at han med et innovativt mindset er i stand til at bygge noget langtidsholdbart, og det fortjener respekt, siger Henrik Ibsen i pressemeddelelsen.

Med tilgangen er det ambitionen, at De Fakto først og fremmest skal have styrket sin position på det Sjællandske marked. Men også Morten Krebs blik for markeds- og forretningsudvikling bliver en vigtig ressource, som skal medvirke til virksomheden, fortsætter den positive udvikling.

Morten Krebs startede pr. 1. oktober og kommer med erfaring fra et job i Cowi som Markeds- og udviklingschef i afdelingen for Areal og Rettigheder. I Cowi var han siden 1996 en ledende kraft i udviklingen af forretningsområdet af areal og rettigheder, som i dag er en fuldt integreret del, der bistår kunder med opgaver inden for blandt andet ejendomsjura, frivillige aftaler og ekspropriation, vejadministration, arealudvikling og realiserbarhed.

– Det startede med en opgave for Metroselskabet, hvor vi var tilknyttet som rådgivere. I den proces var der konstant fokus på de løsninger, som vi integrerede i projektet, så vi kunne hjælpe processen igennem til offentligheden. Vi opfandt rådgivende landinspektør, før det rent faktisk eksisterede, fortæller Morten Krebs.

De Fakto Rådgivende Landinspektører er en del af HLM Group, som dækker over HLM Landmåling A/S, SMT Nordic, De Fakto Rådgivende Landinspektører, Maxpartner og ITL - Inside the Lines.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk duo vinder stor Novo-kontrakt
DTU Learn for Life får ny direktør
Offensivt modulfirma udvider på Sjælland
Amerikansk samarbejde sender danske Jørn til Panama
Horsens henter ny stadsarkitekt i Rødovre
Ny områdedirektør skal udvikle fremtidens forsyning i Hofor
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.438