23948sdkhjf

Underleverandør belønner medarbejderne efter rekordår

Det har været et godt år Hos Hedema. Omsætningen er steget med 40 procent, medarbejderstaben med 10 procent, og virksomheden har samtidig investeret millioner i nye maskiner og automatisering – og sat gang i arbejdet med den grønne omstilling.

Regnskabstallene er endnu ikke offentliggjort på CVR, men administrerende direktør Kim Kjær Andersen fortæller, at overskuddet er steget i samme takt som omsætningen. I 2020/2021 landede den østjyske underleverandør et overskud før skat på 8,6 millioner kroner.

- Generelt har der været fart på i branchen, og vi har arbejdet benhårdt på at servicere vores kunder og har også fået lidt nye til. Vi arbejder her eneste dag på at finde nye kunder og servicere de kunder vi har noget bedre, og det må vi sige er lykkedes meget godt, siger han.

Vi går meget op i at være en god arbejdsplads, og denne bonus er kun en lille brik i det spil, men det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere føler sig værdsat og føler stolthed over det arbejde, de leverer hos Hedema Kim Kjær Andersen, administrerende direktør hos Hedema

En million til deling

At Hedema har kunnet fortsætte den positive udvikling, er i høj grad medarbejdernes fortjeneste, mener Kim Kjær Andersen. De har alle løbet rigtig stærkt, og har dermed også en stor ære i det gode resultat. Hedema har derfor udbetalt en bonus til alle.

- Vi går meget op i at være en god arbejdsplads, og denne bonus er kun en lille brik i det spil, men det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere føler sig værdsat og føler stolthed over det arbejde, de leverer hos Hedema. Vi vil gerne være en virksomhed med en flad struktur, hvor medarbejderne har indflydelse på dagligdagen og tager ejerskab for arbejdet, udtaler Kim Kjær Andersen.

- Gennem det seneste år med travlhed og før det, under corona, har vi oplevet medarbejdere, der er gået langt for os. Vi har et godt sammentømret team og mange, der har været her længe. Det er vi taknemmelige for, fortsætter Kim Kjær Andersen.

I alt skal de cirka 85 medarbejdere hos Hedema dele en lille million kroner.

Mangel på arbejdskraft er også her den største udfordring

Som for de fleste andre har råvarepriser, tilgængelighed og mangel på arbejdskraft været de største udfordringer i årets løb. Især manglen på arbejdskraft har fyldt og fylder fremover. Det er også en væsentlig drivkraft for den automatisering og optimering af produktionen, som Hedema arbejder for.

- Vi fortsætter vores arbejde for at være den bedste arbejdsplads, og det betyder blandt andet en fokus på automatisering og optimering af produktionen. Vi skal levere gode arbejdsforhold for medarbejderne, så de slipper for tunge løft og gentagne opgaver, udtaler Kim Kjær Andersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk duo vinder stor Novo-kontrakt
DTU Learn for Life får ny direktør
Offensivt modulfirma udvider på Sjælland
Amerikansk samarbejde sender danske Jørn til Panama
Horsens henter ny stadsarkitekt i Rødovre
Ny områdedirektør skal udvikle fremtidens forsyning i Hofor
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.187