23948sdkhjf

Solgte til Bravida i 2019 – nu starter han nyt firma

Duoen Søren Buchreitz og Christian Møller har indgået kompagniskab og etableret installatørfirmaet Møller & Buchreitz A/S i Kolding. Og det skorter ikke på vækstambitioner, lyder det i en pressemeddelelse fra firmaet.

Søren Buchreitz har tidligere været medejer af en Kolding-baseret el-installatørforretning, Buchreitz A/S, der efter 25 års eksistens i 2019 blev solgt til Bravida. På daværende tidspunkt var der 45 ansatte.

At han vælger igen at indgå i et nyt kompagniskab, skyldes ifølge meddelelsen en henvendelse fra Christian Møller, der har mange års erfaring fra en lederrolle i el-installatørbranchen.

– Christian Møller kontaktede mig for at afsøge muligheden for at indgå et partnerskab og etablere en fælles forretning, og jeg takkede ja til denne spændende mulighed, siger Søren Buchreitz i pressemeddelelsen.

Fra adressen i Kolding vil de herrer Buchreitz og Møllers nyetablerede el-installatørforretning servicere hele regionen i Syddanmark inden for både erhvervs- og privatmarkedet.

Christian Møller bliver afdelingschef i Møller & Buchreitz.

– Jeg har længe haft en drøm om at blive selvstændig, og da jeg fik Søren med på idéen om at etablere et partnerskab og en fælles forretning, var jeg ikke i tvivl om, at dette skulle være mit næste karriereskridt, udtaler Christian Møller i meddelelsen.

25 ansatte og 30 millioner

Forretningen vil i udgangspunktet bestå af to segmenter: en serviceafdeling og en projektafdeling. På sigt vil man desuden se på muligheden for etablering af et forretningsområde med alarm-og videoovervågning.

– Det er vores fælles ambition at etablere en business, hvor vi er i stand til at tiltrække ”de bedste af de bedste” og derigennem levere ypperste kvalitet til vores kunder, forklarer Søren Buchreitz

– Vores målsætning er, at vi inden for en treårsperiode skal være 25 ansatte og omsætte for 30 mio. kr., hvilket jeg har stor tro på, at vi lykkes med, uddyber han.Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk duo vinder stor Novo-kontrakt
DTU Learn for Life får ny direktør
Offensivt modulfirma udvider på Sjælland
Amerikansk samarbejde sender danske Jørn til Panama
Horsens henter ny stadsarkitekt i Rødovre
Ny områdedirektør skal udvikle fremtidens forsyning i Hofor
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.141