23948sdkhjf

Investeringsdirektør bliver ny CEO i Maersk Product Tankers

Investeringsdirektør Claus Grønborg i Maersk Tankers er blevet udnævnt til administrerende direktør for Maersk Product Tankers

Fra 1. oktober afløser investeringsdirektør i Maersk Tankers Claus Grønborg Christian M. Ingerslev som administrerende direktør for Maersk Product Tankers.

Ingerslev fortsætter som administrerende direktør for Maersk Tankers og bliver medlem af Maersk Product Tankers bestyrelse. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Grønborg forbliver Chief Investment Officer i Maersk Tankers og medlem af direktionen.

- Jeg brænder for dynamikken på tankmarkedet, og industrien spiller en vigtig rolle i den globale handel og verdensøkonomien. Jeg ser frem til at give Maersk Product Tankers’ kunder pålidelige transportløsninger til deres laster og optimere værdien for ejerne, fortæller Claus Grønborg i forbindelse med udnævnelsen. Han har mere end to årtiers erfaring i shippingbranchen.

Ifølge Maersk Tankers er tankmarkedet præget af forstyrrelser i handelsstrømmene, efterhånden som udbuds- og efterspørgselsmønstre ændrer sig. Her er tankskibe ifølge selskabet med at holde det globale energisystem i gang, og produkttankrater og aktivpriser er steget til ekstraordinært høje niveauer i år. Derfor forudser Maersk Product Tankers også, at raterne vil forblive høje i de kommende år på grund af stor efterspørgsel fra skiftende handelsstrømme og det begrænsede antal nye tankskibe i ordre.

Maersk Product Tankers-flåden består af 52 skibe og ledes kommercielt af Maersk Tankers, mens Synergy Group varetager den tekniske ledelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172