23948sdkhjf

Soltagsproducent henter ny CFO i Falck

Trine Bæk Andersen er tiltrådt stillingen som CFO i Ennogie Solar Group. 

Hun kommer fra en stilling som CFO for Falcks branddivision, en international forretning med aktiviteter i 15 lande med over 5.000 medarbejdere. Tidligere har Trine været ansat i Maersk. Trine er uddannet revisor med flere års erfaring fra Deloitte.

- Min første måned hos Ennogie har været rigtig god - det er en spændende virksomhed med en masse dejlige kollegaer. Jeg ser frem til, i samarbejde med resten af teamet, at udløse det kæmpe potentiale, virksomheden har, siger Trine Bæk Andersen i et opslag på Linkedin. 

- Vi er stolte over at kunne byde Trine velkommen som en del af vores team i Ennogie. Som en ung og dynamisk virksomhed i vækst er Trines talent og profil det perfekte match. Vi ser meget frem til samarbejdet med Trine og er overbevist om, at hun kan medvirke til at realisere potentialet i Ennogie, skriver selskabet i opslaget. 

Ennogie er blandt de første danske virksomheder, der har udviklet et bygningsintegreret solcelletag.

Finanserne

Trine Bæk Andersen skal altså styre finanserne hos soltagsproducenten - og hun får en fin rettesnor at gå efter. 

Ennogie har nemlig netop offentliggjort regnskabet for det første halvår af 2022. Ordre- og omsætningsmæssigt ser det fint ud, men det kniber lidt med indtjeningen. 

Ikke desto mindre forventer Ennogie Solar Group i 2022 en omsætning på 50-60 millioner kroner mod tidligere 45-60 millioner kroner og et EBITDA på -3 millioner kroner til 0 millioner kroner og et EBIT på -5 millioner kroner til -2 millioner kroner.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172