23948sdkhjf

Sjællandsk entreprenørkoncern fremviser historisk godt resultat

Entreprenørvirksomheden Tscherning præsenterer nu en omsætningsvækst på hele 12,9 pct. i Tscherning A/S og 28,3 pct. i Tscherning Gruppen. Fremgangen er blandt andet drevet af en højere efterspørgsel på bæredygtige løsninger, skriver Tscherning Gruppen, der beskæftiger sig med alt fra nedrivning til byggemodning, anlægsarbejde, beton- og råhusarbejder, i en pressemeddelelse.

Årsrapporterne for 2021/2022, som Tschernings bestyrelser netop har godkendt, viser, at der igen er tale om rekord med det bedste resultat i firmaets historie.

Tscherning Gruppens omsætningen er steget fra 518,9 til 666,1 mio. kr. Samtidig præsenterer gruppens hovedselskab, Tscherning A/S, en omsætning, som fra forrige regnskabsår er steget med fra 434,1 til 490,0 mio. kr. samt et resultat før skat, som er steget til 20,6 mio. kr. mod 14,2 mio. året før.

Adm. direktør Søren Tscherning slår fast, at både han og bestyrelserne er meget tilfredse med resultatet.

– Markedet for nedrivning og anlæg har generelt været i vækst det seneste år, hvilket blandt andet skyldes Corona-pandemien, som skabte et regulært boom indenfor byggebranchen. Samtidig får bygherrerne mere og mere fokus på den cirkulære økonomi, og de prioriterer derfor ofte en partner, som kan stå inde for en mere bæredygtig proces. Dette har resulteret i, at vi har vundet flere store projekter i det seneste år, fortæller Søren Tscherning i pressemeddelelsen.

– Når jeg ser fremad, går vi ind i et år med lidt større usikkerhed. Dette skyldes blandt andet kommunernes anlægsloft, krigen i Ukraine samt den store inflation, som påvirker både priser og renter i opadgående retning, fortæller direktøren, som dog er optimistisk i forhold til udfordringerne på markedet, tilføjer han.

Han påpeger samtidig, at det handler om balance – ikke kun om fremdrift og overlevelse. 

– Og balancen mellem at drive en rentabel forretning samt at tænke bæredygtighed har placeret os højt hos kunder og samarbejdspartnere. Denne balance har også i mange år været med til at sikre et solidt, økonomisk fundament, og gør det muligt for os at tænke fremad trods et usikkert marked, lyder det fra Søren Tscherning.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Tscherning Tscherning A/S
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125