23948sdkhjf

Boligselskabs nye mand i Nordsjælland skal styre opførelsen af 163 nye boliger

Boligkontoret Danmark har udnævnt Christian Fries til ny forretningsfører på afdelingskontoret, der dækker Allerød, Hillerød og omegn. Det skriver Boligkontoret Danmark i en pressemeddelelse.

En af hans hovedopgaver som forretningsfører bliver at gennemføre det forestående byggeri Tranekær, hvor der skal opføres 163 nye boliger i det naturskønne område omkring Skævinge.

Også den grønne omstilling, en videreudvikling af Fællesdrift med udgangspunkt i boligselskabernes behov og præferencer og et tæt samarbejde med det lokale beboerdemokrati står øverst på dagsordenen for den nye forretningsfører.

Selvom stillingen er ny, er området er kendt land for Christian Fries, der har arbejdet i den almene boligsektor de seneste 13 år. Blandt andet som kundechef i KAB og som regionsdirektør hos Domea, og siden september 2020 som driftsforretningsfører på Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Allerød/Hillerød.

– Jeg har svært ved at forestille mig en anden branche, som indeholder lige så mange forskellige og væsentlige dagsordener som den almene boligsektor. Der bliver ved med at opstå nye muligheder for at skabe værdi for boligselskaber, bestyrelser, beboere og boligsøgende, og det er i høj grad motiverende, fortæller Christian Fries.

Ansvar for boligselskaber med 3.125 boliger

Som ny leder af Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Allerød/Hillerød har Christian Fries fået det overordnede ansvar for en række boligselskaber med til sammen 3.125 boliger og det er en opgave han har set meget frem til.

– Vi har gang i en rigtig spændende udvikling hos vores medlemmer i det nordsjællandske, hvor der både bygges nye almene boliger, der bliver investeret i flere grønne tiltag og så har hele driften gennemgået store forandringer de seneste år. Det hele med udgangspunkt i kundenær service. Og den udvikling glæder jeg mig til at fortsætte, fortæller han i pressemeddelelsen.

Christian Fries overtog titlen som forretningsfører fra Tonny Bjørn, der er blevet udpeget som regionsdirektør med ansvaret for region øst, en af Boligkontoret Danmarks to nye regionsdirektører. Det er to nye stillinger, der er blevet oprettet i forbindelse med en ny omorganisering i Boligkontoret Danmark, der skal styrke organisationens lokale forankring og sikre det nærvær der efterspørges i de almene boligselskaber.

Boligkontoret Danmarks i Allerød/Hillerød

Følgende boligselskaber er tilknyttet Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Allerød/Hillerød:

• AOC Engholm boliger

• Boligselskabet Sandbjerghuse

• Boligselskabet Venbo, Stenløse

• Lillerød Boligforening

• Andelsboligforeningen Lundegaard

• Lynge-Uggeløse Boligforening

• Hareskov-Værløse Andelsboligforening

• Boligselskabet Nordsjælland

Kilde: Boligkontoret Danmark

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125