23948sdkhjf

Stor nordjysk entreprenør ryster ledelsesposen efter direktørfarvel

HP Byg i Aalborg annoncerede i forsommeren et farvel til adm. direktør gennem 11 år, Henrik Pedersen. I den forbindelse blev virksomhedens økonomidirektør, Carsten Elgaard Sørensen, indsat som konstitueret adm. direktør.

Efterfølgende melder det store nordjyske entreprenørfirma i en pressemeddelelse om ændringer i den øvrige ledelse, hvor der er sat navn på en række nye chefer samt oprettet en ny og endnu ubesat regional chefstilling.

Titlerne som regionschef for Vestdanmark og teknisk chef er nye i HP Byg. Begge bliver udfyldt af medarbejdere, der i forvejen er medlem af ledelsen: Henholdsvis Dennis Skovby Jespersen og Jesper Christensen. Samtidigt udnævnes firmaets mangeårige serviceleder, Arne Kristiansen, til servicechef.

Jesper Christensen kom til HP Byg i 2004 og har gennem de seneste seks år været entreprisechef. Med den nye titel som teknisk chef vil han fortsat arbejde på tværs af virksomhedens byggesager; men i en specialiseret rolle med fokus på blandt andet videreudviklingen af de interne systemer og paradigmer, der sætter rammerne for arbejdet på byggepladserne.

Dennis Skovby Jespersen har været i firmaet siden slutningen af 2020, hvor han overtog stillingen som servicechef. Fremover vil han som regionschef for Vestdanmark have det overordnede ansvar for byggesagerne i Jylland, ligesom han vil deltage i dialogen om kommende projekter.

Den nye servicechef er Arne Kristiansen, der med 33 år i HP Byg er blandt de medarbejdere, der har været længst i virksomheden. Siden 2007 har han haft rollen som serviceleder, og fra 1. august 2022 overtager han ansvaret for serviceafdelingen og HP Bygs snedkerværksted.

Leder i øst

I forlængelse af, at Dennis Skovby Jespersen er overgået til den nye stilling som regionschef i Vestdanmark, bliver der oprettet en tilsvarende stilling som regionschef for Østdanmark, som endnu er ubesat.

HP Byg afleverede sit første større byggeri på Sjælland i 2017 og har haft lokalkontor i Ballerup siden starten af 2020.

Vurderingen er, at Sjælland rummer et stort potentiale, og den kommende regionschef i Øst vil både få det overordnede ansvar for de igangværende byggerier samt stå i spidsen for den fortsatte udvikling af aktiviteterne på Sjælland for at sikre en stadigt stærkere lokal forankring.

HP Byg kom ud af regnskabsåret 2021 med en omsætning på 756 mio. kr. og et resultat før skat på 15 mio. kr. Det var henholdsvis 23 mio. kr. mere og 6 mio. kr. mindre end året før.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109