23948sdkhjf

Nordjysk liftproducent frasælger forretningsben til englændere

Siden 2015 har den nordjyske virksomhed Liftup primært været kendt for deres mobile løftestol Raizer, men den tid er inden længe ovre.

For i en pressemeddelelse fra Liftup kan virksomheden, der holder til i Støvring i Nordjylland, berette, at de har frasolgt al produktion, salg og service af Raizer-løftestolen til det engelske selskab Direct Healthcare Group (DHG).

Ifølge Liftup selv sker frasalget med henblik på at fokusere på andre dele af forretningen.

- Vi har ønsket at fokusere forretningen på det, som var Liftups oprindelige mission. Nemlig at udvikle værdige og veldesignede løsninger på tilgængelighed. Salget af Raizer-forretningen skal ses i det lys, siger CEO i Liftup, Søren Elisiussen.

Flere produkter i støbeskeen

Liftup har udviklet en række teknologier med fokus på øget tilgængelighed, som de efter salget af Raizer nu kan fokusere yderligere på.

Det drejer sig blandt andet om Flexstep, som virksomheden selv producerer. Det er en trappe, der med et tryk på en knap, omstilles til en kørestolslift og bliver til en trappe igen, når kørestolsbrugeren er færdig med at anvende liften. Derudover producerer og forhandler man løfteplatformene Easylift og HDN.

Liftup vil også øge fokus på stolelifte til trapper. Her er elevatorliften Elenor det første skud på stammen.

- Vores nye Elenor-elevatorlift blev taget rigtig godt imod på verdens største elevatormesse, Interlift tidligere på året. Vi glæder os til at skulle levere de første installationer i Danmark sidst på året. Det er starten på en ny og spændende satsning for Liftup. Elenor er planlagt til over de kommende år at skulle videreudvikles i mange flere varianter. Det marked, vi tager hul på med Elenor-elevatorliften, er enormt, siger Søren Elisiussen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172