23948sdkhjf

Vanvittig sommer for Herfølge Kleinsmedie: Gik konkurs og genopstod på fem dage

Herfølge Kleinsmedie med 55 ansatte har været på en gigantisk rutsjetur i sommer, men ejerne kan efter et hektisk konkursforløb nu fortsætte driften

Den 11. juli erklærede Herfølge Kleinsmedie trods fuld ordrebog sig selv konkurs ved Skifteretten i Roskilde, da der ganske enkelt ikke var penge i kassen til at betale afdrag på de offentlige lån, som blev optaget i 2020 under den første corona-bølge.

Efter fem dage lykkedes det ejerne Finn og Karsten Richardt at rekonstruere økonomien med nye bankaftaler og dermed finde de nødvendige millioner til selv at købe virksomheden ud af konkursboet.

Tilbagekøbet skete den 15. juli.

Under de hektiske dage midt i juli valgte kurator i konkursboet at holde Herfølge Kleinsmedie i drift for at undgå yderligere tab og en opløsning af virksomheden.

Samtidig var kurator ude i markedet for at finde interesserede købere, men da det ikke lykkedes, kunne de tidligere ejere købe virksomheden tilbage og dermed fortsætter driften i den sjællandske virksomheden.

 Det sker med samtlige ansatte ombord og en høj grad af optimisme.

- Det her forløb omkring konkursen har været forfærdeligt, men nu ser vi meget optimistisk på fremtiden. Vi har ordrebogen fuld, og der er høj aktivitet hos kunderne bredt set. Faktisk søger vi lige nu efter flere ansatte, siger den adm. direktør for Herfølge Kleinsmedie, Finn Richardt.

Du kan læse hele historien på Jernindustri.dk ved at klikke på nedenstående links:

Dramatiske dage endte med en løsning: Smedevirksomhed med 55 ansatte genopstod efter konkurs

Herfølge Kleinsmedie erklærede sig selv konkurs: - Coronaperioden blev rigtig dyr

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125