23948sdkhjf

Maritim leverandør fejrer jubilæer på stribe i 2022

På mange arbejdspladser kan det være vanskeligt at holde på medarbejdere og få dem til at blive i mange år.

Det er dog ikke tilfældet i Randers, hvor Nordhavn Power Solutions i 2022 kan fejre 5-års jubilæer for 6 medarbejdere, 10-års jubilæer for 2 medarbejdere og 15-års jubilæer for hele 3 medarbejdere.

- Det er glædeligt, at så mange medarbejdere har lyst til at blive og tage med på rejsen, når virksomheden vokser. Det er da helt klart noget, som vi alle sammen kan være stolte. Man tænker, at man må gøre et eller andet rigtigt som chef, når folk har lyst til at blive efter så mange år, fortæller administrerende direktør Søren Rasmussen og fortsætter.

- Arbejdsmiljøet er for alle, og det har vi alle sammen været med til at bygge op. Jeg tror ikke, at du finder det samme gode arbejdsmiljø i mange andre virksomheder.

- Det er også vigtigt, at der kommer nye kolleger ind og puster frisk luft ind i hovederne på os andre, ellers kommer vi heller ikke til at udvikle os som virksomhed. Det er blandt andet derfor, at vi er gode til at tage imod elever, praktikanter og lærlinge, da de bringer noget nyt til virksomheden.

Nordhavn Power Solutions har gennemgået store ændringer i løbet af det seneste år. I september 2021 lancerede de den første metanoldrevet motorløsning, og de har efterfølgende præsenteret flere grønne løsninger til fremtidens søfart og industri. Virksomheden er også blevet til en hybrid arbejdsplads, hvor der er installeret solceller for at være selvforsynende med energi.

Ansvar styrker arbejdsglæden

En af årets jubilarer er servicemontøren Henning Henningsen, der runder 15 år i virksomheden. Han har aldrig overvejet at skifte eller prøve noget andet end Nordhavn Power Solutions.

- Nej, jeg har aldrig haft lyst til at prøve noget andet, efter jeg startede i 2007. Hos Nordhavn Power Solutions får jeg mulighed for alt det, jeg har lyst til. Jeg var tidligere hos et firma, hvor det var de samme opgaver hver eneste dag, og det blev trættende. Nordhavn Power Solutions giver mig mulighed for en mere varieret arbejdsdag, hvor jeg kan komme ud i verden, møde mennesker og løse forskellige opgave som servicemontør.

Henning Henningsen peger især på ansvarsgraden i virksomheden, som han oplevede fra første dag.

- Det er specielt, hvor meget ansvar du har, når du står alene ude i ”marken”. Du er udsendt og repræsenterer Nordhavn Power Solutions, men du er samtidig en selvstændig servicemontør. Hvis du står ombord på et skib, ved Afrikas kyst og skal tage en hurtig beslutning om en bestemt løsning, så ringer du ikke lige hjem og forhører dig hos chefen først. Så træffer du dine egne beslutninger og står ved dem – og det ansvar er helt specielt, fortæller Henning med et smil på læben.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125