23948sdkhjf

Ny CEO i Gatehouse

Gatehouse Group, der består af selskaberne Gatehouse Maritime, Gatehouse SatCom samt investerings- og inkubationsselskabet Gatehouse Igniter, har netop udpeget en ny CEO for hele gruppen.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

38-årige Kenney Schmidt Christiansen er tiltrådt stillingen som CEO for Gatehouse Group i Nørresundby nord for Aalborg, hvor han tager over fra stifter Michael Bondo Andersen, der siden 1992 har været CEO i virksomheden.

Gatehouse Group har specialiseret sig i ocean visibility- og tracking-løsninger til den maritime sektor samt kommunikationsteknologi til satellitindustrien.

Desuden investerer Gatehouse løbende i startups, vækst- og udviklingsvirksomheder i selskabet Gatehouse Igniter, og det er blandt andet denne strategi, som den nye CEO nu skal være med til at fortsætte.

Kenney Schmidt Christiansen, der er uddannet cand.oecon fra Aalborg Universitet og tiltræder stillingen efter godt to år som CFO i GateHouse Group, beklæder desuden CEO-posten i selskabet Cleanquote, der også er en del af Gatehouse Group. Tidligere har Kenney Schmidt Christiansen været partner i Curit, Finance Manager i Gomspace, Finance Manager og Head of Operations i BAE Systems, ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling, indkøb og ledelse i Spar Nord Bank, Missionpharma og Bestseller.

Kenney Schmidt Christiansen er født på Læsø og bor i Frederikshavn med sin hustru og to børn. Bag sig har han en tidlig fodboldkarriere og er i dag aktiv udøver af crossfit.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141