23948sdkhjf

LPM Production hædret af Grundfos

Hvert år kårer Grundfos deres bedste leverandør med prisen Supplier Award, og for første gang siden 2006 blev det en dansk virksomhed, der løb med sejren, da LPM Production modtog prisen for 2021.

Ikke overraskende har det skabt store smil hos virksomheden med omkring 50 medarbejdere, der holder til i Ølgod.

- Det er vi selvfølgelig meget stolte af. Det er et kæmpe skulderklap til vores virksomhed og alle vores ansatte, der viser, at vi har leveret på et utrolig højt niveau. Det er en anerkendelse af, at vi gør tingene rigtig godt, og at kunderne kan stole på vores produkt, og at det bliver leveret til tiden, fortæller Leif Jonsen, salgschef i LPM Production, i en pressemeddelelse.

Har leveret på flere parametre

I 2021 leverede virksomheden cirka 1,5 millioner emner til Grundfos, og det er på baggrund af disse, at Supplier Award-prisen er blevet tildelt.

For at vinde den skal man nemlig levere flotte tal i en bred vifte af kategorier, som blandt andet er prisen, kvaliteten, leveringstiden og kompleksiteten, og her har LPM Production altså skilt sig ud fra mængden.

- Det, som Grundfos sagde til os, var, at de var meget imponeret over, at vi kunne levere så flotte tal, når det kom til pris, kvalitet og leveringssikkerhed med tanke på, at det stadig var et corona-år i 2021, siger Leif Jonsen, og fortsætter:

- Det var svært for mange at finde råvarerne og få dem hjem, men vi var gode til at holde vores lager up-to-date, så vi stadig kunne levere inden for fem dage, som vores aftaler lyder på. Det – sammenlagt med vores høje kvalitet og gode pris – har uden tvivl hjulpet os rigtig meget med at vinde denne rigtig fine pris.

Prisen blev overrakt til den Ølgod-baserede virksomhed i forbindelse med et heldagsarrangement.

Hviler ikke på laurbærrene i 2022

At resultaterne var flotte i 2021, betyder dog ikke, at man i LPM Production hviler på laurbærrene – tværtimod har virksomheden håb om at forbedre sig endnu mere.

- Vi har nogle handlingsplaner, som vi hele tiden forsøger at overholde, så vi konstant forbedrer os. Et af de punkter, vi især kigger på, er at mindske vores klimaaftryk ved at udfase naturgas og i stedet bruge grøn energi og anlægge solceller på vores bygninger, forklarer direktør Jan Nielsen, inden han afslutter med et mål for udgangen af 2022:

- Det er vores helt klare mål, at vi inden udgangen af 2022 skal have EcoVadis’ guldmedalje på det punkt, hvilket betyder, at man er i blandt de øverste 5 procent af alle virksomheder på det punkt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109