23948sdkhjf

Amerikanere køber dansk producent af piezokeramiske komponenter for 525 millioner kroner

CTS Corporation (CTS) har netop købt den danske virksomhed Ferroperm Piezoceramics (Ferroperm) af Meggitt PLC for 525 millioner kroner. 

Ferropern ligger i Kvistgård, Nordsjælland, og udvikler piezokeramiske teknologi. Ferroperm Piezoceramics har etableret en solid kundekreds på tværs af det europæiske og nordamerikanske kontinent.

- Vi er glade for at byde Ferroperm-holdet velkommen til CTS, siger Kieran O’Sullivan, direktør for CTS Corporation.

- Erhvervelsen af dem udgør endnu et vigtigt skridt i vores diversificeringsstrategi. Med deres europæiske tilstedeværelse og erfaring inden for det terapeutiske medicinalmarked komplementerer Ferroperm os godt. Vi ser frem til at anvende begge holds ekspertise til at forbedre vores produktudbud og fremskynde vores vækst. Vi forventer, at erhvervelsen vil medføre tiltagende vækst i 2023.

Ferroperm Piezoceramics, der blev grundlagt i 1952, specialiserer sig i design og fremstilling af højtydende piezokeramiske komponenter, der bruges i komplekse og krævende medicinale, industrielle og luftfartsmæssige applikationer. 

Overtagelsen af Ferroperm er underlagt vanlige og eventuelle justeringer i forhold til nettogæld og driftskapital samt andre forhold beskrevet i købsaftalen.

Om CTS

CTS er blandt de førende inden for design og fremstilling af produkter, der registrerer, forbinder og bevæger (Sense, Connect, Move). 

Virksomheden fremstiller sensorer, aktuatorer og elektroniske komponenter i Nordamerika, Europa og Asien og leverer specialkonstruerede produkter til kunder inden for luftfart/forsvar, industri, transport og medico.

Kilde: CTS

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.126