23948sdkhjf

Projekt til 80 mio. kr. - Kolding-entreprenør står for udvidelse af butiksbyggeri ved Aarhus

Senere i år rykker Jem & fix, Fitness World og et kaffefirma ind i delvis nybyggede lokaler i Tilst ved Aarhus.

Projektudbyderen Blue Capital står bag ejendomsprojektet – firmaet 83. – med renovering og udvidelse af butiksejendommen til 78,5 mio. kr., skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Udvidelsen bliver gennemført af bygningens hidtidige ejer, Kolding-entreprenøren Aaskov Udvikling, der bevarer en ejerandel på 10 pct. i den nye, udbyggede ejendom.

Ejendommen på hjørnet af Viborgvej og Blomstervej i et butiksområdet i Tilst blev opført i 2014 og husede først et Silvan-byggemarked. Silvan flyttede dog fra området, og nu bliver bygningen udvidet og får et areal på lidt over 4.000 kvm. Medregnet varegård, indgangspartier og lignende bliver det samlede areal på godt 6.300 kvm.

– Fra dag ét får såvel de tre lejere som investorerne i ejendommen fordel af beliggenheden ud til Viborgvej, en af de mest befærdede strækninger i Aarhus, og i et vækstområde, hvor Aarhus Kommune forventer yderligere omfattende boligbyggeri, både i selve Tilst og for eksempel i den kommende bydel Marienlyst, siger Martin Kibsgaard Jensen.

Siden etableringen i 2010 har Blue Capital udbudt projekter for næsten 3 mia. kr., typisk med nybyggede ejendomme med et eller flere butikslejemål med økonomisk solide lejere, der har indgået lange, uopsigelige lejekontrakter på 10-15 år og med lejeregulering i takt med inflationen.

– Vores typiske investorer er velhavende private, som foretrækker færdige ejendomsprojekter med solide lejere på lange kontrakter og med god beliggenhed. Som regel oplever vi stor interesse fra lokalområdet, når vi udbyder projekter – folk vil gerne kunne følge med i den ejendom, de bliver medejer af, fortæller Martin Kibsgaard Jensen, adm. direktør i Blue Capital, i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125