23948sdkhjf

Contiga ansætter ny topchef: Han har leveret elementer til Formel 1-bane og VM-stadions

Henrik Holm Pedersen er ny adm. direktør for betonvirksomheden Contiga, oplyser firmaet i en pressemeddelelse onsdag morgen.

Med ansættelsen blander Contiga inspiration fra Mellemøsten og en række europæiske lande i betonen.

Henrik Holm Pedersen har tidligere haft lederstillinger i betonvirksomheder i Tyskland, Polen, Qatar, Saudi Arabien og Bahrain. Han har blandt andet været med til at levere de betonelementer, Doha Metro, Formel 1-banen i Bahrain og stadions ved det kommende VM i Qatar er bygget af.

Han har desuden haft bestyrelsesposter i industrivirksomheder i Tyskland, Spanien, Frankrig, Polen, Slovakiet, Danmark og England. Senest har han været adm. direktør for Dominion Engineering and Construction i Tyskland, Danmark og Frankrig.

– Min internationale erfaring fra betonvirksomheder betyder, at jeg har arbejdet med meget forskellige produktionssystemer og maskinleverandører og har produceret næsten alt, der er muligt i branchen: Boliger, industri, infrastruktur og transportbeton. Jeg har fået solid ballast i at lede effektiviserings- og omstruktureringsprocesser i komplekse organisationsstrukturer, som er meget anderledes end danske, fortæller den nye topchef i pressemeddelelsen.

55-årige Henrik Holm Pedersen har 35 års erfaring fra byggebranchen, heraf 18 år med produktion af betonelementer. Han er udlært murer og har videreuddannet sig i projektledelse, produktion efter Lean-principperne, økonomi, ledelse, sikkerhed og contract management.

Sikkerhed og mere klimavenlige produkter

I spidsen for Danmarks største betonelementfabrik, Contiga, vil han prioritere medarbejdernes sikkerhed og udvikling.

– Contiga skal tilbyde de bedst mulige arbejdsforhold, og medarbejdernes sikkerhed vægter mere end noget andet for mig. Med gode forhold og udvikling af medarbejderne via opkvalificering gør vi Contiga til endnu mere attraktiv og sikker arbejdsplads, siger Henrik Holm Pedersen.

Han vil som rorgænger videreføre den udvikling, Contiga er i – og udvikle og optimere produkterne, udvikle nye produkter samt effektivisere og modernisere produktionsanlægget. Desuden skal firmaets betonelementer være grønnere.

– Vi skal være med fremme i udviklingen af klimavenlige betonrecepter og koncepter til byggerier, påpeger den nye direktør.

Henrik Holm Pedersen afløser Karsten Rewitz, der har været adm. direktør for Contiga i ti år og stopper ved udgangen af juni for i stedet at blive direktør i Give Elementer.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Contiga Contiga Tinglev
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156