23948sdkhjf

Hoffmann udvider på installationsområdet

Entreprenørvirksomheden Hoffmann A/S udvider sin el-service aktiviteterne i Hoffmann Teknik med købet af el-installationsvirksomheden Lillestrøm Blume El på Sydsjælland. Det skriver Hoffmann i en pressemeddelelse.

Hoffmann Teknik har igennem en årrække haft det, firmaet betegner som ”en kontrolleret vækst”. Opkøbet af aktiviteterne i Lillestrøm Blume El med 21 medarbejdere tilføjer ressourcer til den eksisterende serviceafdeling og betegnes som en direkte konsekvens af en planlagt udviklingsstrategi.

Købet styrker Hoffmann Tekniks kompetencerne inden for el-service, og forretningsområdet når godt 150 medarbejdere, som servicerer kunder i en bredere vifte af kompetencer samt dække hele Sjælland.

De tidligere ledere Anders Juhl Jørgensen og Mads Blume vil fortsætte ligesom alle medarbejdere i forbindelse med opkøbet og under samme navn og fra den eksisterende adresse på Sydsjælland.

Afdelingschef Lars Brasholt får det overordnede ansvar for at integrere Lillestrøm Blume El i Hoffmann Teknik.

Hoffmann Teknik varetager den overordnede styring af alle tekniske installationer i byggeprojekter og udfører el- og teknikentrepriser samt el-serviceopgaver

Se nøgletal for:
Læs mere om: hoffmann
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14