23948sdkhjf

Maskinudlejere forlader DI Byggeri til fordel for Dansk Erhverv

50 virksomheder forlader DI-familien, når Materielsektionen under DI Byggeri bliver en del af Dansk Erhverv

Utilfredshed med forholdene, manglende lydhørhed og mangel på samarbejde fra DI Byggeris side er nu kulmineret i, at Materielsektionen, som omfatter maskin- og materieludlejere til byggebranchen, har skiftet organisation til Dansk Erhverv.

Det skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Utilfredsheden med DI Byggeri har ulmet længe, og selvom der er holdt mange møder, er det ikke lykkedes at finde et fælles fodslag med DI Byggeri.

Materielsektionen har siden fusionen mellem DI og Dansk Byggeri været utilfreds med forholdene i DI Byggeri, og for godt et halvt års tid siden tog bestyrelsen i Materielsektionen fat på at orientere sig om andre muligheder for at være organiseret.

Flere muligheder har været sonderet, men valget faldt på Dansk Erhverv, der således nu tager imod et halvt hundrede medlemsvirksomheder.

- Det er en glædens dag for os, fordi der er nogle ting, vi gerne vil med Materielsektionen. Vi vil gerne kunne kommunikere udadtil, og vi vil gerne være med til at sætte en politisk dagsorden. Kort fortalt, så er der i dette nye samarbejde lagt op til en spændende udvikling for Materielsektionen, siger Stine Egsgaard, der er konstitueret formand for Materielsektionen i det nye regi, til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

De to største medlemsvirksomheder i Materielsektionen, GSV Materieludlejning og Loxam, har tidligere overfor Licitationen - Byggeriets Dagblad tilkendegivet, at de ikke vil forlade DI, men vil overveje alligevel at være medlem af Materielsektionen.

DI Byggeri har ikke ønsket at kommentere udmeldelserne.

Læs hele artiklen Sektion siger farvel til DI Byggeri: Melder sig ind i Dansk Erhverv på Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156