23948sdkhjf

Dansk offshore-rederi får nye ejere og frisk kapital

Med frisk kapital og nye ejere kan rederiet Ziton fortsætte arbejdet med opstilling af havmøller i blandt andet Nordsøen

Med en konvertering af gæld til egenkapital og nye ejere kan det danske offshorerederi Ziton se frem til en mere stabil finansiel struktur. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

I transaktionen bliver en del af Zitons gæld konverteret til egenkapital og dermed også nye ejere. Desuden får selskabet også forlænget sine lån med 24 måneder. Nye ejere bliver Permira Credit Solutions, der har hovedsæde i Luxembourg. Med transaktionen bliver Zitons egenkapital forbedret med 37 mio. euro og likviditeten får et boost på 13,2 mio. euro.

- Vi synes, at dette er en solid og god løsning, som viser, at vores långivere også ser en stærk fremtid for O&M-markedet og stoler på Zitons præstation og vores evne til at fastholde og opbygge vores position på markedet, siger CEO i Ziton, Thorsten Jalk, i forbindelse med den nye aftale.

Ifølge selskabet har Ziton det seneste år oplevet en stærk vækst der har sikret selskabet, hvad de kalder en “solid markedsandel”.

- Den (aftalen, red) giver et solidt fundament, der vil gøre os i stand til at fortsætte væksthistorien om Ziton som en bidragsyder til at holde havmøllerne kørende til støtte for vores globale rejse mod en bæredygtig fremtid, hedder det videre fra selskabet.

Den nye aftale kommer efter en turbulent periode, hvor Ziton ikke har været i stand til at betale afdrag på sin gæld, for at kunne have penge til at holde den daglige operation kørende, fortæller Tradewinds.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.142