23948sdkhjf

10 år gammel tegnestue giver to nye ansatte stjerner på skulderne

Tegnestuen Loop Architects udnævner arkitekterne Susanne Kjær Adibi og Per Anhøj Kruse som associerede partnere, oplyser arkitektfirmaet i Aarhus i en pressemeddelelse.

– Både Susanne og Per er meget stærke faglige såvel som menneskelige profiler, der sammen med tegnestuens øvrige team skal være med til at sikre, at vi hele tiden er i bevægelse og bliver bedre. Til glæde for vores projekter, vores bygherrer og for vores stærke sammenhold på tegnestuen, fortæller partner og arkitekt Mette Nymann, der for ti år siden grundlagde arkitektfirmaet, i meddelelsen.

Loop Architects tæller i dag 16 personer, og tegnestuen oplever øget interesse for deres vinkel på arkitekturen. Med udnævnelse af Susanne og Per styrker tegnestuen deres kontakt til samarbejdspartnere, kunder og bygherrer, lyder det. 

Susanne (f. 1990) har været ansat hos Loop siden hun i 2016 dimitterede fra Arkitektskolen Aarhus, imens Per (f. 1979) har arbejdet hos Loop siden 2018. Han er oprindeligt uddannet fra Arkitektur og Design, Aalborg Universitet, har siden videreuddannet sig indenfor projektledelse, byggeøkonomi og bæredygtighedsledelse, og har desuden erfaring fra andre tegnestuer som SHL, Sleth og Ardess.

– Det var det høje arkitektoniske niveau i kombination med en stærk viden om og holdning til bæredygtighed, der i sin tid var afgørende for min ansættelse hos Loop, forklarer Per Anhøj Kruse og tilføjer, at han siden er blevet bekræftet i tegnestuens tilgang til grønne tanker:

–Jeg ser frem til at være med til at gennemføre vores visioner om genbrug og genanvendelse – at skabe endnu flere cirkulære kredsløb i arkitekturen, siger den nye associerede partner.

Susanne søgte på samme måde specifikt hos Loop på grund af tegnestuens stærke ambitioner for at kombinere arkitektonisk kvalitet med en bæredygtig profil.

Med udnævnelse vil Susanne Kjær Adibi og Per Anhøj Kruse få endnu mere ansvar og være med til at repræsentere Loop i forbindelse med projekter og samarbejder.

Se nøgletal og flere artikler om:
Læs mere om: Loop Architects
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125