23948sdkhjf

Er gået fra 70 til 700 tilbud om året – ny direktør skal løfte nedriver yderligere

Nedrivningsselskabet Bergmann Gruppen i Humlebæk har hyret Jeppe Bille-Hansen, der har med mere end 20 års erfaring inden for ledelse og forretningsudvikling i nedriverbranchen, som teknisk direktør. Ambitionen er at løfte stigende projektkompleksitet og hæve omsætningen, skriver nedrivningsselskabet i en pressemeddelelse.

– I et par år er der blevet knoklet for at strømline processer, implementere nye it-systemer og ansætte dygtige folk i administrationen. Målet er at løfte vores kvalitet og effektivitet i hele processen fra tilbudsgivning til opgaveløsning, forklarer direktør Mark Bergmann i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Det har været nødvendigt at investere både tid og penge for at geare virksomheden til at håndtere større og vanskeligere nedrivningsopgaver. Det glæder mig, at anstrengelserne er medvirkende årsag til at tiltrække en stærk profil som Jeppe Bille-Hansen til vores team. Han får blandt andet til opgave at optimere og kvalitetssikre vores organisation og forretningsgange yderligere.

Om Bergmann Gruppen

Bergmann Gruppen A/S i Humlebæk blev grundlagt i 1996 og er specialiseret i at løse nedbrydnings-, nedskærings- og miljøsaneringsopgaver i forbindelse med ombygning, byfornyelse og renovering for private, virksomheder og kommuner. 

Virksomheden sørger også for nedtagning og miljøsanering af asbest, bly, PCB og forurenet materiale, ligesom bortskaffelse og genbrug af byggeaffald udføres i samarbejde med RGS Nordic. 

Fra 70 til 700 tilbud

Optimeringen af it-systemerne i kombination med de rette folk har gjort det muligt at gå fra at afgive cirka 70 til 700 tilbud om året, og det ses også på ordretilgangen og resultatet i det forgangne år. 

Bergmann Gruppen har netop aflagt regnskab for 2021, og det viser ifølge pressemeddelelsen, at selskabet har løftet omsætningen fra 25 mio. kr. og et overskud før skat på knap 800.000 kr. i 2020 til en omsætning i 2021 på 46 mio. kr. og et overskud før skat på 2 mio. kr.

Ifølge Mark Bergmann vider regnskabet, at tiden er rigtig til at ansætte en ny teknisk direktør for at styrke organisationen:

– Han er god til detaljerne og har brugt den første tid på at gøre klar til ISO-certificering for at ensarte og kvalitetssikre vores processer. Det har frigjort ressourcer til, at jeg kan koncentrere mig om at hente opgaverne hjem, fortæller direktøren.

– Derfor er vi netop gået i gang med den hidtil største opgave, hvor vi skal nedrive facaderne på syv blokke på ”Bellahøj – Afd. 40” i Brønshøj til en ordresum på cirka 20 mio. kr. Sammen med ejendomsudvikler og totalentreprenør Casa har vi skrevet kontrakt om den omfattende renovering, der vil stå på hen over de næste fire år, tilføjer han.

Bergmann Gruppen stiler mod at ramme en omsætning tæt på 60-70 mio. kr. i 2022 og konsolidere sig ved at skabe yderligere vækst på top- og bundlinjen.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.124