23948sdkhjf

KP Components har fundet sin nye topchef

Carsten Wengel bliver ny CEO hos den østjyske underleverandør.

Her afløser han Søren Husted, der i slutningen af maj meddelte, at han fratræder 1. marts 2023.

Carsten Wengel kommer fra en ledende stilling hos Schur International, og har tidligere haft ledende roller i en række industrivirksomheder som Ib Andresen Industri, Danfoss, Vestas og Nissens.

- Bestyrelsen har i nogen tid været informeret om Søren Husteds ønske om at træde tilbage som CEO. Vi har gennemført en grundig søgning efter hans efterfølger, og jeg er glad for at kunne offentliggøre, at Carsten Wengel har besluttet at blive den nye CEO hos KP Components Group, siger bestyrelsesformand Sebastian Ehrnrooth i en pressemeddelelse.

- Carsten medbringer et væld af erfaringer til virksomhedens og har en veldokumenteret resultatliste med at opbygge værdi for investorerne, fortsætter han.

Næstformand for bestyrelsen, Martin Krogh-Pedersen, supplerer.

- Carsten er den rette person til at lede KP i den næste del af vores vækstrejse, og jeg byder ham velkommen ombord.

Udover de forskellige lederstillinger i industrien er Carsten Wengel medlem af bestyrelsen hos Hagens Springs, og har tidligere været formand for DI Horsens.

- Jeg er begejstret for denne mulighed. KP er en ægte teknologi-leder med et stærkt internationalt aftryk, og jeg er overbevist om, at vi kan styrke vores position yderligere, siger Carsten Wengel.

Han overtager posten som CEO i oktober 2022.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11