23948sdkhjf

Rådgivende ingeniør sætter generationsskifte på skinner

Med udnævnelse af fire nye associerede partnere tænder Wissenberg A/S Rådgivende Ingeniører op for et fremtidigt generationsskifte og målet om at forblive herre i eget hus.

– I et marked, præget af konsolidering, er det vores ambition at fastholde Wissenberg som en selvstændig, partnerdrevet virksomhed, udtaler Lars Bendix Christensen, adm. direktør for Wissenberg, i en pressemeddelelse fra den københavnske rådgiver.

– Ved at tilbyde fire nøglemedarbejdere muligheden for at blive associeret partner sikrer vi en kontinuitet, der er essentiel for at videreføre den kultur og de værdier, som vi mener er med til at gøre Wissenberg til en attraktiv samarbejdspartner for vores kunder, fortsætter han.

De fire nye associerede partnere er Christian Larsen, salgs- og tilbudsleder, Claus Sulbæk, bygherrerådgiver, Mette Andersen, vvs- og energi-ingeniør samt Simon N. Larsen, afdelingsleder for byggestyring. I forvejen havde Wissenberg en enkelt associeret partner; Mikas S. Christiansen, afdelingsleder for Klimatilpasning og Bæredygtighed.

Fra associerede partnere til medejere

Næste skridt for de associerede partnere er inden for en kort årrække at indgå i ejerkredsen og dermed understøtte Wissenbergs ønske om at udbrede ejerskabet med udgangspunkt i egenudviklede talenter:

– Vores vurdering er, at der også i fremtiden er plads til en mellemstor rådgivende ingeniørvirksomhed som Wissenberg, der er tæt på kunderne, lyder det fra Lars Bendix Christensen, der forventer flere associerede partnere i de kommende år.

Læs et længere interview med Lars Bendix Christensen: Rådgiver-topchef ser ingen grunde til at lade sig opkøbe

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.113