23948sdkhjf

Nordisk smart building-firma på opkøb i England

Nordomatic opkøber britiske Demma Group Ltd og fortsætter europæisk ekspansion

Nordomatic Group, der er den førende Smart Buildings-integrator i Skandinavien, har været på opkøbstur på de britiske øer. Demma Group Ltd, en britisk integrator af bygningsautomatiseringssystemer, der har hovedkvarter i Birmingham og kontorer og aktiviteter i London, Manchester og Glasgow er således kommet under Nordomatic-paraplyen, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Jeg er begejstret for, at Demma bliver en del af Nordomatic Group. Som virksomhed passer de perfekt til os. Vi deler de samme værdier, og det var let at blive enige om en fælles strategisk vej til at blive en global impact leader inden for Smart Buildings i de kommende år, udtaler Olov Schagerlund, koncernchef og adm. direktør i Nordomatic Group.

Der er også tilfredshed med aftalen hos Demma, som blev grundlagt af Gary Poulton i 1989 og i 1991 fik selskab af partneren, Dave Connell.

- Dave og jeg er blevet kontaktet af mange potentielle partnere gennem årene, men vi var virkelig imponerede over det forslag, vi modtog fra Olov og hans team. Nordomatic har gjort et fantastisk stykke arbejde med at transformere MS-markedet i Skandinavien med innovative smarte bygningsløsninger, og vi forstod straks, at Demma ville passe fint ind i en specialiseret, international koncern, og at vores medarbejdere og kunder kan drage fordel af dette partnerskab, siger Gary Poulton.

Aftalen betyder, at Nordomatic Holding UK køber alle aktier i Demma Group Limited, mens de to tidligere ejere Gary Poulton og Dave Connell geninvesterer en del af deres part i Nordomatic-koncernens topselskab i Sverige sammen med de øvrige ejere af Nordomatic. Demma-brandet vil bestå, og der foretages ikke organisatoriske ændringer i Demma Group. Alle ansættelses-, kunde- og leverandøraftaler forbliver uændrede.

Om Nordomatic Group

  • Nordomatic er en systemintegrator af intelligente byggeløsninger med fokus på energieffektivitet med tilstedeværelse i Sverige, Danmark og Norge
  • Løsningerne integrerer og styrer bygningsopvarmning og køling, belysning, adgangskontrol, sikkerhed og brandsikring
  • Nordomatic har en omsætning på lidt over 1 mia. svenske kroner og har mere end 500 medarbejdere
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125