23948sdkhjf

Herning-virksomhed på opkøb: Tredobler antallet af lastbiler

System Transport på opkøb i lokalområdet

Væksten i System Transport A/S fortsætter i en opadgående kurve, og virksomheden har nu opkøbt Videbæk Spedition & Transport ApS – bedre kendt som VST. 

Dermed er System Transport gået fra 9 til 27 danske lastbiler i løbet af det første halve år af 2022.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

For at vedligeholde og udbygge de kunderelationer har System Transport tilført virksomheden ikke mindre end 18 lastbiler siden årsskiftet.

- Ikke mindst efter Vejpakken, som trådte i kraft i februar, kan vi mærke, at der er mangel på vognmænd og chauffører i Danmark. Derfor har vi prioriteret at få flere af vores egne danske lastbiler på vejene. Men det er ikke nok med flere biler – vi har også brug for dygtige chauffører. Med opkøbet af VST har vi fået hele pakken, siger administrerende direktør, Tony Jakobsen, om opkøbet.

Det var ingen tilfældighed, at det lige var VST, System Transport investerede i.

- Dan Clausen, som var en af grundlæggerne bag VST, har sideløbende været ansat i System Transport gennem mange år. VST var ved at nå en størrelse, hvor det var svært for Dan Clausen at arbejde i begge virksomheder. 

- Ikke mindst fordi han er dygtig til at udvikle forretningen, og dermed også fik flere og mere krævende opgaver i begge virksomheder. Ved at lade System Transport overtage VST, fik vi tilført nødvendig kapacitet, og Dan Clausen fik samtidig mulighed for at fokusere på udviklingen af transportforretningen i System Transport. Det kommer fremover vores kunder til gode, samtidig med at Dan Clausen får mulighed for at realisere nogle spændende ideer og ambitioner. Jeg er meget tilfreds med, at aftalen er faldet på plads, siger Tony Jakobsen.

Fakta: System Transport

System Transport A/S råder i dag over 27 lastbiler i Danmark, som især leverer til Danmark og de øvrige skandinaviske lande. 

Derudover System Transport en afdeling i Polen med 28 biler, som i høj grad betjener det europæiske marked syd for Danmark samt import og eksport.

System Transport blev i 2017 blev opkøbt af Tony Jakobsen og Industriudvikling A/S.

Virksomheden er til stede på seks lokationer. 

Kilde: System Transport

Kultur og kvalitet passer godt sammen

Dan Clausen er helt enig i, at der er mulighed for at opnå nogle synergieffekter ved, at de to virksomheder nu er blevet til én.

- VST har gennem årene vækstet med udgangspunkt i nogle grundlæggende værdier i forhold til pålidelighed, ansvarlighed og god kommunikation med kunderne. Den tilgang passer fuldstændig med den service, som System Transport bygger sin forretning på. 

- Derudover kan vi opnå nogle meget smidige arbejdsgange og nye servicemuligheder, når vi kobler faste chauffører sammen med System Transports store kunder og faste teams. Vi vil kunne forlænge den service, vi tilbyder på vores lager og logistikløsninger helt ud til afleveringen af godset. Det kan give mange spændende perspektiver for vores kunder, siger Dan Clausen.

System Transport tilbyder i forvejen meget fleksible leveringsmuligheder med deres egen transport. Blandt andet leverer System Transport i nattetimerne modetøj helt ind på hylderne i butikker, så de er fyldt op med nye varer, når butikspersonalet møder ind om morgenen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125