23948sdkhjf

Aarhusiansk arkitektfirma udvider partnerkredsen - vil være Skandinaviens førende på effektbåren arkitektur

Den aarhusianske arkitektvirksomhed Aart Architects udvider partnerkredsen med Anne Sofie Buur Okkels som ny partner i Danmark, og dertil kommer flere nye associerede partnere. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

– Det er med stor glæde, at vi byder Anne Sofie velkommen som ny partner – og samtidig hylder vores faglige spændvidde med udnævnelsen af flere stærke profiler inden for både arkitekturen og antropologien som nye associerede partnere, udtaler Torben Skovbjerg Larsen, stiftende partner og adm. direktør i Aart, i pressemeddelelsen.

Anne Sofie Buur Okkels er i dag leder af konceptudvikling på Aarts kontor i Aarhus, og en del af ledergruppen.

– Jeg er for tiden på barsel med mit tredje barn, og efter sommerferien glæder jeg mig til at komme tilbage til mine dygtige kollegaer og fortsætte samarbejdet med dem og vores kunder om at skabe effektbåren arkitektur i verdensklasse, udtaler Anne Sofie Buur Okkels i pressemeddelelsen.

Udvidelsen af partnerkredsen sker ifølge Aart som led i virksomhedens vækst og fortsatte fokus på at etablere sig som Skandinaviens førende rådgiver inden for effektbaseret arkitektur.

– De seneste år har vi oplevet en fantastisk udvikling med fortsat flere samarbejder med ambitiøse bygherre i Danmark og resten af Skandinavien. Det er derfor et naturligt skridt i vores vækst og faglige fundering at udvide partnerkredsen. For på den holder vi fast i den beslutningskraft og den effektbaserede tilgang til arkitektur, vi ser helt afgørende i mødet med kunder og samarbejdspartnere, siger Torben Skovbjerg Larsen.

Stærkere i mødet med kunderne

Ud over partnerudnævnelsen bliver Johanne Mose Entwistle (effektchef og antropolog), Rasmus Højkjær Larsen (faglig leder Aart Plan) og Nicolaj Østergaard Thunbo (arkitekt) udnævnt til associerede partnere i Danmark.

– Med udnævnelserne styrker vi vores organisation. Det gør vi ved at fordele ansvaret bredere blandt flere faglige profiler, der – sammen med den øvrige partnerkreds – skal gå forrest i forhold til at udvikle vores forretning, bære vores kultur og repræsentere Aart i eksterne sammenhænge, udtaler Torben Skovbjerg Larsen.

I tillæg til udnævnelserne til partner og associerede partnere udnævnes en række teamledere og faglige ledere til associerede. Det gælder Michael Hedegaard Andersen, Kasper Corfitsen Guldbrandt, Jens Byriel Kinch, Thomas Lindhardt Sørensen, Stephanie Carr, Kristoffer Rye Rasmussen, Anette Bjerring Gammelgård og Christian Holtegaard.

Aarts partnerkreds i Danmark

Med udnævnelserne består Aarts partnerkreds i Danmark fremover af stiftende partnere Anders Strange, Anders Tyrrestrup og Torben Skovbjerg Larsen, group partnere Nanna Flintholm og Mads Nygaard samt landepartnere Kathrine Hegner Stærmose, Karsten Sinning og Anne Sofie Buur Okkels. Dertil kommer associerede partnere Martin Gertsen, Mikkel Seier Christoffersen, Johanne Mose Entwistle, Rasmus Højkjær Larsen og Nicolaj Østergaard Thunbo. 

Aart opkøbte tidligere på året Mangor & Nagel, som frem med den fulde integration i 2023 hedder ’Mangor & Nagel - en del af Aart’, og hvor partnerkredsen består af Bente Andersen, Jakob Andersen, Søren Stoustrup og Claus Smed Søndergaard.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Aart
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125