23948sdkhjf

Niras overtager irske rådgiver ”med øjeblikkelig virkning”

Rådgiverkæmpen Niras køber irske Dolmen Engineering, der har speciale inden for Pharma og Life Science sektoren. Det irske rådgiverfirma bliver en del af Niras med øjeblikkelig virkning, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

– Vi mener, at Dolmen Engineering og NIRAS udgør et perfekt match af ekspertise og faglige kapaciteter, og Niras får samtidig en helt ny markedsadgang. De to firmaer komplementerer hinanden virkelig godt, og fremfor alt så vil vores fælles styrker kunne komme vores kunder til gode, siger Thomas B. Olsen, Senior Vice President i Niras, i pressemeddelelsen om købet af firmaet, som leverer rådgivningsydelser til en række af verdens største pharma- og life science-selskaber.

Integreringen af Dolmen Engineering i Niras medfører også, at en række kompetencer vil blive tilført den danske rådgivervirksomhed især inden for projektering , commissioning, kvalificering og validering inden for API produktion, fermentering, biopharmaceuticals, gen- og celleterapi.

– Købet af Dolmen Engineering er et godt eksempel på, hvordan Niras forsøger at konsolidere sin position blandt de uafhængige rådgivere til Life Science-industrien, siger Thomas B. Olsen og påpeger, at selskabet oplever en stærk vækst inden for Life Science sektoren.

Købet betyder også, at rådgivervirksomheden kan sprede sig over flere områder og forbedre sine ydelser til den irske og europæiske Life Science industri. Desuden vil man støtte industrien i den grønne omstilling, hvilket står højt på dagsordenen, lyder det. lda

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.142