23948sdkhjf

Eltronic Group på opkøb i Nordjylland

Eltronic Group køber 70 procent af MME Nordic, og sikrer sig dermed en stærkere position i det globale marked inden for automatiserings- og digitaliseringsløsninger til medico-industrien

Teknologikoncernen Eltronic Group har overtaget 70 procent af aktierne i MME Nordic. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Virksomheden, der har base i Thisted, har mere end 25 års erfaring med udvikling og fremstilling af automatiserede produktionslinjer og specialmaskiner til medico-udstyr i både ind- og udland.

Flere muligheder med større kræfter

Efterspørgslen på automatiske produktionsanlæg i medico-branchen er stigende, og sammen med Eltronic Group er det planen, at MME Nordic skal skalere forretningen og udvide sine aktiviteter for at imødekomme markedets og kundernes behov. Eltronic Group skal understøtte den nordjyske medtech-virksomheds vækstambitioner med kapital, global tilstedeværelse, viden og ved at styrke forretningsplatformen.

Ifølge CEO i Eltronic Group, Lars Jensen, giver partnerskabet god mening for begge virksomheder.

- MME Nordic er en stærk og sund virksomhed, som har specialiseret sig inden for et unikt teknisk område. De har dygtige medarbejdere, gode kunderelationer, og både deres forretning og deres DNA komplementerer vores selskaber. Med MME Nordic ombord kan vi udvide inden for automatisering og digitalisering i medico-industrien, hvor vi allerede er til stede med selskabet Eltronic A/S, blandt andet i Ballerup. Vi kan trække på hinandens knowhow og kompetencer, og som koncern kan vi bidrage med vores viden og forretningsplatforme, så det er muligt at realisere MME Nordics store potentiale globalt, forklarer han.

Skruer op for væksten

Mogens Guldberg Røn, der er CEO og partner i MME Nordic, glæder sig også over partnerskabet med Eltronic Group.

- Vi får en finansielt stærk partner med de helt rigtige kompetencer, som gør, at vi kan udnytte vores internationale vækstpotentiale til fulde. MME Nordic har været på en fantastisk vækstrejse de sidste år, og vi har netop fremlagt vores 2021-regnskab, som er det stærkeste, vi har præsteret til dato. Vi kigger ind i en fremtid med store projekter for vores internationale medtech-kunder, og med Eltronic Group i ryggen er vores klare ambition at skrue endnu mere op for væksten, siger han.

MME Nordic fortsætter som selvstændigt selskab, og det vil også være den hidtidige ledelsesgruppe, der skal stå i spidsen for at drive virksomheden fremover. Eltronic Group overtager størstedelen af aktierne i virksomheden, som Poul Henrik Larsen og Leif Amby, der også har været med til at stifte MME Nordic, har ejet indtil nu. De træder ud af ejerskabet, men vil fortsat være tilknyttet virksomheden og bidrage til den videre udvikling. De øvrige aktionærer og medarbejdere fortsætter uændret i deres roller.

Den lokale forankring er vigtig

Både Lars Jensen og Mogens Guldberg Røn er enige om, at den lokale forankring er et bærende element i MME Nordic, og at den skal bevares.

- Medicinalindustrien har stor betydning for Thisted og området omkring byen. MME Nordic er en lokalt forankret virksomhed - og det skal den blive ved med at være. Vi håber på, at vi kan være med til at skabe flere arbejdspladser i fremtiden, siger Lars Jensen.

MME Nordic kommer til at indgå i Eltronic Group på linje med de øvrige syv datterselskaber, som koncernen råder over.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125