23948sdkhjf

Sjællandsk kommune henter ny vicedirektør i Svendborg

1. august starter Nanna Lohman som ny vicekommunaldirektør i Lejre Kommune med direktionsansvar for centrene Børn & Læring og Kultur & Fritid. 

Nanna Lohman har en fortid som skoleleder i Odense Kommune og har i de seneste år arbejdet som Skole- og Uddannelseschef i Svendborg Kommune. Sideløbende har hun siden februar været konstitueret Kultur- og Fritidschef samme sted. Det oplyser Lejre Kommune i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at byde Nanna velkommen. Hun er en meget respekteret leder, som kan dokumentere gode resultater fra sit tidligere virke. Vi har været igennem et meget grundigt ansættelsesforløb, og et enigt ansættelsesudvalg ser frem til en kommende topleder, som er resultatorienteret og samtidig god til at opbygge professionelle relationer, og som brænder for at komme endnu tættere på det politiske niveau, siger borgmester Tina Mandrup.

Nanna Lohman kommer til at indgå i direktionen i Lejre Kommune og ser frem til samarbejdet:

- Lejre er en kommune, hvor der er plads til det nære, naturen, initiativ og det gode børne- og familieliv. Det er også et sted med rigtig mange ildsjæle, hvor gode idéer opstår og får liv. Det er et privilegium at få lov til at bidrage til den udvikling. Jeg glæder mig til at blive en del af Lejres høje ambitioner for børn, unge, kultur og fritid, og være med til at skabe og understøtte arbejdet med, at alle bliver en del af stærke fællesskaber. Jeg ser frem til samarbejdet med politikere, ledere, medarbejdere og andre aktører i Lejre Kommune om vigtige dagsordner, som gør en positiv forskel for rigtig mange i hverdagen, siger Nanna Lohman.

Nanna Lohman er 45 år, bor i Odense, er gift og har tre unge og voksne børn.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.142