23948sdkhjf

Sportmaster solgt - ledelsen fortsætter

Sportsbutik-kæden Sportmaster med 75 danske butikker er blevet solgt til den britiske Frasers Group, men fortsætter med den hidtidige danske ledelse.

Det oplyser Sportmaster i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at handlen er kommet på plads efter en bare ni uger lang proces.

Med mere end 800 butikker i UK og 486 i resten af Europa er Frasers Group blandt Europas største sportsretailere.

- Jeg er meget glad for at offentliggøre, at Frasers Group er vores nye ejer. I processen har mit fokus været at sikre virksomhedens fortsatte drift og de mange arbejdspladser. At få en ejer med en progressiv og ekspansiv agenda, international volumen og dybdegående viden om sportsretail er en reel bonus., siger Andreas Holm, CEO hos Sportmaster Danmark, i pressemeddelelsen.

- Jeg har den største respekt for medarbejderne i Sportmaster, for at have været med i og bakket op om vores fælles arbejdsplads. Salgsprocessen på ni uger og ugerne lige inden har været udfordrende. Men nu har vi nye ejere og står stærkt til fremtiden, tilføjer han.

Sportmaster Danmark har siden 2019 været ejet af et selskab i Singapore, med ukrainskfødte russere som ejer og med adresse i Schweiz.

Ifølge erhvervsmediet Finans hang ejernes beslutning om at sætte kæden til salg sammen med den russiske invasion af Ukraine og det vestlige pres på Rusland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125