23948sdkhjf

Sorø henter direktør i Ringkøbing-Skjern

Han har siddet i stillingen i lidt over et år.

Til sommer siger Ringkøbing-Skjern Kommune farvel til Henrik Juul Kjær. Han er lige nu fagchef for Handicap og Psykiatri - en stilling han har haft siden foråret 2021. 

Årsagen er, at han har landet en direktørstilling i Sorø Kommune. Det oplyser Ringkøbing-Skjern Kommune i en pressemeddelelse. 

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at bekendtskabet med Henrik Juul Kjær ikke blev længere, end det gjorde. Henrik har ydet en både stor og dedikeret indsats, siden han blev ansat, og han skal have stor tak for, at vi står, hvor vi står i dag, siger direktør Anette Ørbæk Andersen, og fortsætter:

- Vi kommer til at sige farvel til en vellidt og dygtig fagchef, som hurtigt formåede at skabe gode relationer til både medarbejdere, politikere og øvrige samarbejdspartnere, og vi kan kun ønske Henrik god vind i den nye stilling i Sorø.

Henrik Juul Kjær blev ansat d. 15. marts 2021 og fratræder sin stilling op mod sommerferien.

Anette Ørbæk Andersen fortæller, at stillingen efter Henrik Juul Kjær bliver genopslået.  

Der vil derfor inden længe blive nedsat et ansættelsesudvalg, ligesom der vil blive udarbejdet en personprofil og et stillingsopslag. Medarbejderne i Handicap og Psykiatri vil så hurtigt som muligt blive informeret om, hvad der kommer til at ske i perioden frem mod, at stillingen kan genbesættes.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156