23948sdkhjf

250 ansatte i installationsvirksomhed får ny ledelse

Installations- og entreprenørvirksomhederne Mariendal El-Teknik og Mariendal Energi Teknik får ny adm. direktør i form af Johan Ungermann Poulsen, som de seneste år har været salgs- og driftsdirektør.

Ejer og nu forhenværende direktør, Keld Ramlov, indtræder nu som bestyrelsesformand og fortsætter dermed samarbejdet med Johan Ungermann Poulsen.

– Det er derfor med ro i maven, at jeg overlader posten til ham, udtaler ejer Keld Ramlov i en pressemeddelelse om generationsskiftet i firmaerne med hovedkontor i Aalborg

– Han kommer med et stærkt kommercielt mindset og en solid uddannelsesmæssig ballast - både teknisk og ledelsesfagligt. I tillæg kommer Johan med en bred ledelseserfaring indenfor teknik- og infrastrukturbranchen og hertil matcher vi bare hinanden rigtig godt, både i vores værdier samt vores professionelle virke, uddyber han.

Mariendal El-Teknik har i dag rundet 250 medarbejdere fordelt på otte lokationer i Jylland og på Sjælland, som primært beskæftiger sig med projektering, rådgivning, installation og servicering af el, automation, køl og varme og sikring.

– Fremadrettet vil vi satse endnu mere på de grønne og bæredygtige løsninger, der i samspil med vores øgede fokus på digitalisering skal komme vores kunder til gavn, siger Johan Ungermann Poulsen og hans planer for firmaet.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Mariendal El-Teknik
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109