23948sdkhjf

Kurator: Ikke udsigt til én køber af konkursramt entreprenør

Konkursramte Torntoft & Mortensen fortsætter efter alt at dømme ikke som én enhed. Det fortæller kurator i konkursboet, Christian Jul Madsen fra advokatfirmaet Kromann Reumert, til Horsens Folkeblad.

- Det ser ikke ud til at lykkes med en samlet overdragelse, men en række af entrepriserne kan muligvis reddes, skriver kurator i en mail til avisen.

I forbindelse med konkursen i april fortalte kurator ellers til Licitationen - Byggeriets Dagblad, at han forventede en afklaring i løbet af to uger:

- Vi ser, om vi kan få solgt virksomheden og afsluttet byggesagerne. Vi regner med at have en afklaring inden for 14 dag, sagde Christian Jul Madsen dengang.

Hvem der har udvist interesse, og hvilke projekter, der er tale om, kommer Christian Jul Madsen overfor Horsens Folkeblad ikke nærmere end, at det drejer sig om seks forskellige entrepriser. Kurator vurderer desuden, at der kommer en afklaring i løbet af syv dage.

Projekter i uvished

Som tidligere beskrevet havde den østjyske entreprenør 15 igangværende projekter, da konkursen indtraf.

Blandt dem finder man Circle House, som Lejerbo vil opføre i Lisbjerg 20 kilometer nord for Aarhus, 39 nye boliger i Horsens for Annex Ejendommes samt den nye skole Lysningen i Viborg.  

Udviklingen i konkurssagen betød også, at Torntoft & Mortensens cirka 30 tømrere og lærlinge, som blev sendt hjem ved konkursen, blev opsagt i den forgangne uge.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141