23948sdkhjf

Royal Arctic Line finder økonomidirektør i egne rækker

Bestyrelsen i Royal Arctic Line har udpeget Jørgen Aqe Møller som afløser for Peter Christoffersen i forbindelse med hans planlagte fratrædelse.

Jørgen Aqe Møller kommer fra en stilling som ansvarlig for Risiko og Processtyring i Royal Arctic Lines økonomiafdeling, hvor han tiltrådte i 2017. Jørgen Aqe Møller er uddannet civilingeniør fra DTU og har efterfølgende suppleret sin uddannelse med en HD i Regnskab og Økonomistyring samt en HD i Finansiering fra CBS. Han har erfaringer som softwareudvikler, konsulent i den finansielle sektor i Danmark samt som økonom i Finansdepartementet i det Grønlandske Selvstyre.

- Bestyrelsen har udpeget Jørgen Aqe Møller som en meget velegnet CFO-kandidat fra selskabets egne rækker. Jørgen er med sin faglige baggrund yderst kompetent til at indgå i direktionen, der skal føre selskabet ind i realiseringen af den nye strategi. Bestyrelsen er meget tilfreds med, at Jørgen har accepteret og ønsket at påtage sig ansvaret som CFO/økonomidirektør, udtaler bestyrelsesformand Ulrik Blidorf på vegne af en enig bestyrelse.

Stor talentmasse

Han suppleres af rederiets CEO Verner Hammeken:

- Det er en stor glæde for os i Royal Arctic Line, at vi har en talentmasse der kan træde til når det gælder. Jørgen styrker vores direktion på de kompetencer som er så vigtige for os: Den stærke langsigtede risikostyring, formidabelt syn på effektivisering af processer sammenholdt med et solidt kendskab til vores samfund og vort livsvigtige virke.

- Vi må erkende, at selvom vi har fulgt en proces med ekstern søgning via et anerkendt bureau, så har processen ikke formået at få vores interne kandidater frem, men det lykkedes endelig, da vi pludselig var i en situation hvor vi skulle starte helt forfra, forklarer Verner Hammeken. Jørgen Aqe Møller udtaler i forbindelse med udnævnelsen:

Udnytte infrastrukturen bedre

- Jeg ser frem til, sammen med den øvrige direktion - at medvirke til en øget samfundsværdi af de vigtige forandringer som Royal Arctic Line har udført i de senere år. Det bliver spændende at bidrage til løbende at få optimeret og strømlinet brugen af den etablerede infrastruktur til gavn for vores slutkunder, den grønlandske befolkning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141