23948sdkhjf

Smel industry sætter gang i generationsskifte

I begyndelsen af april blev de første formelle skridt taget til generationsskifte i de to fynske virksomheder, Smel Industry og Candor.

Virksomhederne blev startet af Erik Langelund og hustru Helle tilbage i henholdsvis 1990 og 2007.

Generationsskiftet er skudt i gang ved at Erik og Helle Langelund sammen med Henrik Valente Mortensen og Nicole Rossmann har stiftet et fælles Holding-selskab: NHHE Sandager Holding ApS. Dette selskab ejer Smel Industry ApS og Candor ApS 100 procent.

- Vi har et fælles ønske om at udvikle virksomhederne og ser et stort potentiale – også uden for Skandinavien, siger de to partnere.

Henrik Valente Mortensen har allerede overtaget den daglig ledelse, og vil i første omgang primært fokusere på at skabe vækst i Candor.

Erik Langelund har fokus på både produktudvikling og på den daglig produktion. Helle Langelund vil fortsætte med sine nuværende opgaver. På sigt vil også Henrik Valente Mortensens hustru Nicole blive involveret i virksomheden.

- Vi er på alle måder kommet godt fra start, udtaler Henrik Valente Mortesen, og tilføjer,

- Erik og Helle har heldigvis lovet at blive i virksomheden i nogle år endnu.

I forbindelse med det påbegyndte generationsskifte inviteres kunder, leverandør, samarbejdspartner, naboer samt medarbejdere og deres familie til åbent hus den 12. maj klokke 12:00-18:00.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125