23948sdkhjf

Næste skridt i generationsskifte: Nissen Energy udvider ejerkredsen

Den 1. januar 2022 foretog Nissen Energy første skridt i et planlagt generationsskifte, da

Michael B. Nissen satte sig i direktørstolen.

Nu er næste skridt taget, da bestyrelsesformand Allan Søndergård Jakobsen, COO Rasmus Vind Ebbesen og CFO Rune Bang Stampe er indtrådt i ejerkredsen. Det oplyser den østjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

Allan Søndergård Jakobsen har en bred erfaring inden for energisektoren og stod fra 2006 frem til 2018 i spidsen for Industrivarme A/S (i dag Verdo Energy System).

Rasmus Vind Ebbesen kommer med en baggrund som maskinmester og har siden 2019 bestridt jobbet som COO, mens Rune Bang Stampe har en uddannelse som civiløkonom, og tiltrådte i 2016 som CFO hos Nissen Energy.

- Med disse stærke kræfter i ejerkredsen glæder vi os i Nissen Energy A/S til at videreudvikle forretningen og vil bestræbe os på at levere endnu bedre service og produkter til alle vores kunder, skriver Nissen Energy.

Fuld fart på

Nissen Energy mærker en stigende efterspørgsel på servicering af CHP-anlæg (motor og generatorer) samt gasbrændere, hvorfor der p.t søges to serviceteknikkere.

I salgsafdelingen, med Thorvald Pedersen i spidsen, er der også drøn på både hjemmemarkedet samt på eksportmarkederne.

De stigende energipriser har gjort det endnu mere fordelagtig for kunderne at producere el og varme på biogas, hvorfor der er stor efterspørgsel på CHP-anlæg, biogasbrændere og gas-opgraderingsanlæg.

Nissen Energys primære markeder er p.t. Danmark, Sverige og USA.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125