23948sdkhjf

Generationsskifter i NCC's største enhed i Norden

NCC har præsteret en stor vækst og stabile resultater i Building i Danmark. Strategisk ønsker entreprenørselskabet nu at styrke mulighederne for fortsat udvikling med fokus på kerneforretningerne.

Den nuværende direktør, Erik Hemmingsen, har stået i spidsen for først at gennemføre en turnaround og dernæst en vækst, som i dag betyder, at Byggeri Øst, der dækker alle byggeaktiviteter øst for Storebælt, er den største enhed i NCC, målt på omsætning.

Samtidig har han arbejdet på at sikre et generationsskifte som nu gennemføres ved, at Lars Scheibel overtager det overordnede ansvar for Byggeri Øst, skriver NCC i en pressemeddelelse.

- Vi har gennem de seneste år haft fokus på stabilisering og udvikling af Byggeri Øst, og nu ser jeg frem til at forsætte denne positive udvikling og vækst i Byggeri Øst mod flere spændende og udfordrende projekter, siger Lars Scheibel.

NCC’s største enhed i Norden

Lars Scheibel startede i NCC i 1995 og har igennem årene være ansvarlig for en lang række store byggeprojekter senest og helt aktuelt Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød.

I de senere år har Lars Scheibel påtaget sig et større og større ledelsesansvar; både i form af overordnet sagsspecifik ledelse og ledelsen af Byggeri Øst med fokus på den strategiske og udviklingsmæssige side af Byggeri Øst, der ifølge pressemeddelelsen er NCC’s største enhed i Norden.

Erik Hemmingsen fortsætter uændret som direktør i NCC og vil fortsat være en del af Building Danmarks management team. Han vil varetage en række andre opgaver og få ansvaret for nogle områder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14