23948sdkhjf

ETK EMS udpeger ny CEO

Siden ETK EMS fik ny majoritetsejer i Blue Equity i oktober sidste år har man ledt efter en ny CEO, som kunne føre virksomheden videre mod nye mål.

Den proces er nu slut, da virksomheden fredag offentliggør, at det bliver 55-årige Ulrik Enggaard, der fra 1. juni tager tøjlerne i Skanderborg-virksomheden.

- Jeg har fulgt ETK EMS Group i årevis, og jeg har haft fornøjelsen af at være kunde i virksomheden. Så jeg er fyldt med respekt og stor taknemmelighed over, at både Thomas og Torben, sammen med Blue Equity, er villige til at give mig ansvaret for at sikre den fremtidige succes for ETK EMS i samarbejde med mange gode kolleger, siger Ulrik Enggaard.

Den kommende direktør er oprindeligt uddannet elektronikingeniør og kommer til ETK med en bred ledelseserfaring fra blandt andre Terma, KK Electronics, Purup-Eskofot og Martin Professional.

- Jeg glæder mig til at møde alle medarbejderne, og jeg ser frem til gruppens CEO for alle sites. Med det seneste opkøb af Alpha Elektronik har ETK EMS Group allerede bevist evnen til at udføre de første skridt i den nye strategi, siger den kommende direktør.

Intern udvikling og opkøb

Med tilføjelsen af den nye CEO får den hidtidige direktør og partner, Thomas Vinter, mulighed for at løse andre opgaver i forbindelse med udviklingen af virksomheden.

- Thomas Vinter har drevet virksomheden til at være en fremragende digital markedsleder, og han ser frem til at investere endnu mere af sin tid på det område. Torben Drejer ser frem til at bruge mere tid på vores værdifulde internationale porteføljer, såvel som at være involveret i udførelsen af vores opkøbsstrategi, siger Peter A. Poulsen, der er formand for bestyrelsen hos ETK EMS Group.

I starten af denne måned blev det offentliggjort, at ETK EMS havde overtaget Alpha Elektronik i Næstved. Efter planen skal Næstved-virksomheden med tiden kendes som ETK EMS Næstved, på samme måde som ETK EMS Sønderborg opstod, da ETK EMS samlede nødlidende Delfi Electronics op i efteråret 2018.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14