23948sdkhjf

Freshland-konkurs kan blive dyr for små leverandører

Selvom Freshland havde stort fokus på at understøtte mindre leverandører, så lader det til, at deres nylige konkurs og senere flytning til Sydeuropa kan have alvorlige konsekvenser for selvsamme leverandører.

Det skriver Fødevarewatch.

Mediet har blandt andet talt med manden bag blodappelsinproducenten Teloportobio fra Sicilien, som har regninger på svarende til 340.000 kroner hængende.

- Det er en tragedie for et lille selskab som vores. Og tragedien bliver ikke mindre af, at vi i to år ikke har fået løn for vores arbejde, men i januar for første gang i selskabets tre år lange levetid begyndte at kunne udbetale noget til os selv. Nu hvor vi mangler 45.000 euro, må vi arbejde endnu et år uden at få løn, siger indehaveren, Carlo Barchitta, til mediet.

En anden leverandør, der er anonym i artiklen, siger, at Freshland skylder vedkommende 20.000 euro svarende til 150.000 kroner.

På sin hjemmeside lægger Freshland vægt på, at der stadig er mange leverandører, som er tilfredse med Freshland, og virksomheden kalder den konkrete situation for "en uheldig situation for alle involverede parter, men ikke en enestående situation".

Af en tidligere version af denne artikel fremgik det, at teksten på hjemmesiden er skrevet af ejerne af Freshland, Mathilde Jakobsen og Filipe Leal, men Food Supply er blevet kontaktet af Mathilde Jakobsen, som oplyser, at man ikke må citere parret for det, der står på hjemmesiden. Det er Freshlands udlægning som virksomhed, konstaterer hun.

Food Supply ville gerne have stillet Mathilde Jakobsen spørgsmål om parrets syn på kritikken, men hun ønsker ikke at deltage i et interview og henviser til Freshlands forklaringer på firmaets hjemmeside.

Kommenter artiklen (2)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156