23948sdkhjf

Specialiseret maskinfabrik får ny ejer: - De har formået at udvikle sig

Ejer af MS Holding Greve, Morten Skovgaard, har købt maskinfabrikken RM Fintech i Nørre Alslev på Falster.

Købet skal styrke Morten Skovgaards øvrige virksomheder Nymetal A/S, Nymetal Maskinfabrik A/S og Merser Pumper A/S – og skabe gode synergier mellem selskaberne.

RM Fintech er ejet af de to grundlæggere Bjarne Molter og Tomas Rud Christiansen, som – efter mange års erfaring i ordreproducerende virksomheder – i 2007 startede virksomheden med det formål at kunne levere drejede og fræsede komponenter til inden- og udenlandske industrivirksomheder.

RM Fintech beskæftiger i dag 34 medarbejdere og er højt automatiseret med 40 CNC-maskiner med robotter og FMS-anlæg.

Virksomheden vil fortsætte under samme CVR-nummer som et selvstændigt selskab i Morten Skovgaards koncern. De tidligere ejere Bjarne Molter og Tomas Rud Christiansen fortsætter i den daglige drift af virksomheden med Tomas Rud Christiansen som direktør og Bjarne Molter som teknisk chef.

Morten Skovgaard er meget tilfreds med købet og ser frem til at videreføre RM Fintech i helt samme tråd og med samme værdier som hidtil, og udtaler:

- Jeg er utroligt glad for købet, der passer godt ind i vores strategi, og ser frem til det gode samarbejde. RM Fintech ApS er en virksomhed, som har formået at udvikle sig og kontinuerligt investere i ny teknologi. Jeg ser frem til samarbejdet med Tomas og Bjarne.

Bjarne Molter og Tomas Rud Christiansen har kigget efter den rette køber af virksomheden for at sikre virksomhedens fortsatte udvikling og vækst.

Tomas Rud Christiansen fortæller:

- Vi er meget glade for, at det er en lokal forankret virksomhed, som overtager RM Fintech ApS, og vi ser frem til et spædende samarbejde. Særligt er vi glade for at kunne bevare de lokale arbejdspladser.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11