23948sdkhjf

Cowi køber op i Nordamerika

Rådgiverkoncernen Cowi køber den amerikanske brospecialist Finley Engineering Group.

Opkøbet er del af Cowis strategi om at styrke sin tilstedeværelse i Nordamerika og kommer i kølvandet på, at rådgiverselskabet åbnede kontorer i Houston, USA og Toronto i Canada. Det skriver Cowi i en pressemeddelelse. 

Finley Engineering Group har hovedkontor i Tallahassee i Florida og et kontor i Prag i Tjekkiet. Selskabet tæller 35 specialister indenfor brodesign og relaterede ingeniørydelser. 

– Som et selskab med en lang forhistorie med broarbejde globalt og ikke mindst i Nordamerika glæder det os meget, at kunne sige velkommen til Finlay i Cowi-familien, siger Thomas Dahlgren, CEO for Cowi i Nordamerika, i pressemeddelelsen.

Det nye medlem i Cowi-koncernen betegnes som særlig kendt for sin udvikling og brug af BrIM (Bridge Integration Modelling), der integrerer broinformation-databaser i planlægning, design og konstruktionsprocessen ved hjælp af avanceret ingeniørsoftware. 

– Vi foventer at se mange forretningsmuligheder i Nordamerika inden for alle aspekter af transportinfrastruktur – broer, tunneller og motorveje, der har brug for at blive moderniseret eller erstattet. Der er en masse arbejde, der skal gøres, og digitalisering er stadig vigtigere for at sikre best practice-processer, udtaler Thomas Dahlgren. 

Holdet i Finley vil fortsat arbejder under ledelse af Craig Finley, der startede firmaet i 2004.

Handlen ventes lukket i slutningen af april.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141