23948sdkhjf

Ny direktør i Halsnæs er et velkendt ansigt

Efter fire som by- og erhvervsdirektør i Egedal Kommune, overtager Sune Schou nu direktør-titlen i en kommune, han kender godt, nemlig Halsnæs. 

Sune Schou har tidligere været områdechef for miljø og teknik i Halsnæs Kommune fra 2016 til 2018, inden han skiftede til Egedal Kommune. Derudover har han en række ansættelser bag sig i Vejdirektoratet, Region Hovedstaden, Miljøstyrelsen og Skov- og Naturstyrelsen.

Som nyansat direktør i Halsnæs pr. 1. marts kommer han til at gabe over flere arbejdsområder, da han bliver direktør for by og miljø, ejendomme, kultur, arbejdsmarked, borger og erhverv.

- Sune har stor og bred faglig indsigt i alt fra byggeprocesser til naturindsatser. Samtidig bidrager hans vindende væsen til det gode arbejdsmiljø. Jeg er helt sikker på, at hans nye kolleger og medarbejdere i Halsnæs bliver glade for deres nye direktør. Men personligt er jeg faktisk rigtig ærgerlig over det, siger Christine Brochdorf, kommunaldirektør i Egedal Kommune, om sin afgående by- og erhvervsdirektør.

Sune Schou er 48 år og bor i Frederikssund med sin kone. Parret har tre voksne børn.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078