23948sdkhjf

Ejerduo bliver til trio i nordjysk ingeniørfirma

Det rådgivende ingeniørfirma Erasmus & Partnere har siden 2008 været ejet af ingeniørerne Thomas Ellitsgaard og Lasse B. Jørgensen. Ved indgangen til 2022 blev ejerduoen dog til en trio, da civilingeniør Simon Markussen blev medejer, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Simon Markussen kan sammen med sin optagelse som medejer i Erasmus & Partnere også fejre sit 10 års jubilæum i virksomheden, der har afdelinger i Hjørring og Aalborg.

Simon har gennem sit arbejde som konstruktionsingeniør, projektleder og senest som certificeret statiker sat sit aftryk på en lang række projekter landet over. Han er desuden specialist i trækonstruktioner.

Starter glidende generationsskifte

I foråret 2019 blev hovedkontoret i Hjørring suppleret med en Aalborg-afdeling, som gave lettere adgang for medarbejdere med bopæl syd for Limfjorden, ligesom firmaet rykkede tættere på en del af kundegruppen, der blandt andet tæller entreprenører, typehusfirmaer, arkitekter og offentlige myndigheder. 

Allerede sommeren 2021 måtte der større lokaler til for at få plads til den hastigt voksende skare af medarbejdere i Aalborg.  

Thomas Ellitsgaard og Lasse B. Jørgensen betegner udvidelsen af ejerkredsen som en naturlig følge af firmaets vækst de senere år og som første trin i et glidende generationsskifte. 

Efter udvidelsen af ejerkredsen fortsætter Thomas Ellitsgaard og Lasse B. Jørgensen på posterne som henholdsvis adm. direktør og direktør, mens Simon Markussen fortsat blandt andet er projektleder og fagleder for konstruktioner.

Erasmus & Partnere A/S
mio. kr. 2020 2019
Bruttofortjeneste 14,0 11,7
Driftresultat  3,5 2,2
Resultat før skat 3,5 2,2
Årets resultat 2,7 1,7
Aktiver 9,7 5,3
Egenkapital 3,2 2,2
Antal ansatte 21 19
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2020.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.126