23948sdkhjf

Frederikshavn henter ny chef i vestjysk kommune

Snart er direktionen i Frederikshavn Kommune igen fuldtallig. Det sker, når Lone Becker Kjærgaard tiltræder som direktør den 1. marts. Hun kommer fra en stilling som direktør for Social og Sundhed i Holstebro Kommune.

Det oplyser Frederikshavn Kommune i en pressemeddelelse. 

- Jeg synes, det er en enormt spændende måde at tænke tværgående løsninger på. Velkendte problemer skal løses på en ny måde. Og vi skal være kreative med, hvordan vi løser problemerne. Frederikshavn Kommune har søgt en direktør, der har lyst til at arbejde sammen på tværs, og min styrke er netop at finde nye løsninger til gavn for landdistrikterne, byerne – ja, hele kommunen. For vi skal turde at gøre noget andet end vi plejer, siger Lone Becker Kjærgaard.

Borgmester Birgit S. Hansen glæder sig til samarbejdet med Lone Becker Kjærgaard i Frederikshavn Kommune.

- Lone Becker kommer med en energi og en lyst til at være en del af holdet. Det lyser ud af hende. Samtidig står hun på et solidt fundament, og man er ikke i tvivl om, at hun kommer med en mission om, at ville udvikle og gøre Frederikshavn Kommune endnu bedre, og det vil vi alle komme til at mærke i fremtiden, siger Birgit S. Hansen.

Lone Becker Kjærgaard er 49 år og bor i Lønstrup vest for Hjørring. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141