23948sdkhjf

DI Byggeris direktør får nyt topjob

Opdateret kl 08:07 med yderligere information og citater.

Erhvervsorganisationen EjendomDanmark har ansat som ny adm. direktør. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i Dansk Industri, hvor han har stået i spidsen for DI Byggeri.

Peter Stenholm vil senest fra 1. maj tiltræde den nye direktørpost i EjendomDanmark, skriver organisationen i en pressemeddelelse.

– Ejendomsbranchen er under rivende udvikling. Den grønne omstilling, digitalisering og demografiske ændringer medfører store forandringer. Peter har et indgående kendskab til at lede organisationer i forandring, og han er den helt rigtige til at ruste EjendomDanmark til fremtiden, siger bestyrelsesformand i EjendomDanmark, Henrik Dahl Jeppesen, i pressemeddelelsen.

Kort om Peter Stenholm  

Peter Stenholm er 56 år gammel og har været direktør i Dansk Byggeri og senest vicedirektør og branchedirektør i DI, ligesom han tidligere har arbejdet i HTS, Dansk Arbejdsgiverforening og Forsvarsministeriet.

Peter Stenholm har en baggrund som advokat.

Han tilføjer, at ansættelsen sker på baggrund af en grundig rekrutteringsproces.

– Peter er en erfaren og sympatisk chef, der kan styrke organisationens daglige arbejde og bringe os endnu tættere på vores medlemmer. Han har samtidig ’mursten i blodet’ og politisk næse, så Peter Stenholm er den helt rigtige til at stå i spidsen for vores sekretariat og levere de rigtige løsninger til ejendomsbranchen, siger Henrik Dahl Jeppesen.

Medlemmerne ved, hvor skoen trykker 

Peter Stenholm opridser sine planer. Først på listen står besøg hos medlemmerne: 

– Det er medlemmerne, der ved, hvor skoen trykker, og dermed hvordan vi bedst kan sikre, at ejendomsbranchen er rustet til fremtiden, siger den nye direktør og fortsætter:

– Der er ingen tvivl om, at jeg også vil bruge rigtig meget tid på, at branchen står rigtigt, når det kommer til bæredygtighed, socialt ansvar og klima. Både når der skal forhandles grønne reformer nu og her - og i de kommende års debat om at nå Danmarks klimamålsætninger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125