23948sdkhjf

Havmølle-rådgiver får kapitalfond som medejer

Det dansk-britiske rådgivende ingeniørfirma specialiseret i design af havvindmølleparker, Wood Thilsted, har landet en minoritetsinvestering fra den britiske kapitalfond Inflexion. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Efter investeringen fra Inflexions Enterprise Fund V, der fokuserer på ambitiøse SMV’er, er Wood Thilsteds grundlæggere Alastair Muir Wood og Christian LeBlanc Thilsted stadig majoritetsejere.

Wood Thilsted, der blev grundlagt i 2015 og i øjeblikket beskæftiger over 140 medarbejdere i fem lande, søger yderligere at ekspandere globalt for at imødekomme den stærke efterspørgsel efter deres tjenester inden for forstudier, udvikling, design, installation og drift af havvindmølleparker. Virksomheden hr leveret rådgivning til i alt 8 GW projekter på fire kontinenter.

Finansieringen fra Inflexion skal støtte Wood Thilsted med at vokse internationalt, i takt med at virksomheden tilbyder et øget udvalg af tjenester til en voksende klientbase.

Simon Turner, managing partner hos Inflexion, har udtalt:

- På relativt kort tid har Wood Thilsted tydeligt demonstreret de enorme muligheder inden for havvindenergi, og de er særdeles godt placeret til at imødekomme disse. Vi ønsker at medvirke til, at Wood Thilsted når deres potentiale samtidig med, at væksten yderligere øges af det globale skift i energiforbrug.

Christian LeBlanc Thilsted, CTO & co-founder af Wood Thilsted, tilføjede:

- Samarbejdet med Inflexion vil accelerere vores vækst, så vi fortsat kan levere de bedste tekniske løsninger til havvindindustrien. Inflexions investering og rådgivning vil hjælpe os med at opnå vores globale mål, samtidig med at vi forsat vil stå i spidsen for firmaets drift og udvikling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125