23948sdkhjf

Lakrids by Bülow afslører rekordstor omsætning

Lakridsproducenten Lakrids by Bülow havde et fremragende 2021, hvorn det blev til en rekordomsætning på næsten 300 millioner kroner - en stigning på 14 procent.

Det skriver Finans, der har fået indblik i nogle af tallene fra det regnskab, der endnu ikke er offentliggjort.

Fremgangen skyldes ikke mindst et øget onlinesalg i et år, hvor selskabets egne 26 butikker var lukket på grund af coronarestriktionerne. Webshoppen havde således en 2021-vækst på 26 procentm skriver Finans.

Mediet fortæller også, at Lakrids by Bülows bestyrelsesformand, Tue Mantoni, ikke ønsker at sige ret meget om forlydender om, at kapitalfonden Valedo har planer om at notere Lakrids by Bülow på hovedbørsen i København i løbet af indeværende halvår. Valedo købte for fem år siden 75 procent af lakridsaktierne.

- Det er jo et kendt faktum, at kapitalfonde hverken kan eller vil være ejere for evigt af virksomheder. Så på et eller andet tidspunkt skal de lave exits. Præcis hvornår og hvordan det bliver i denne forbindelse, kan jeg ikke udtale mig om, men en børsnotering kan godt være på programmet i lighed med andre former for exits, siger Tue Mantoni til Finans.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125