23948sdkhjf

VVS-virksomhed med 200 ansatte udvider ved hovedkontoret

Hos John Jensen VVS er man i fuld gang med at planlægge flytningen af virksomhedens blikværksted. Hidtil har værkstedet haft til huse i Kirke Hyllinge på Midtsjælland, men da ejendommen er blevet solgt, flytter værkstedet til Hedehusene mellem Roskilde og København. Området er dog velkendt, da den nye adresse er nabobygning til VVS-firmaets hovedkontor. Det skriver John Jensen VVS i en pressemeddelelse.

VVS-virksomheden har haft til huse på adressen i Hedehusene siden 1969 og har løbende bygget om og bygget til, efterhånden som virksomheden er vokset.

I blikafdelingen, hvor de er specialiseret inden for tag- og facadearbejde, anvendes store maskiner til forarbejdning af eksempelvis zink og kobber, og det har været svært at finde plads til værkstedet på matriklen i Hedehusene. Det var derfor oplagt at leje nabobygningen, da lejligheden bød sig, lyder det fra VVS-firmaet.


Det er med stor begejstring, at Jesper Leen Jensen, der er adm. direktør og ejer af John Jensen VVS, beretter om den kommende flytning:

– Flytningen af blikafdelingen giver os mulighed for at styrke sammenholdet endnu mere blandt vores medarbejdere, da det vil skabe en endnu bedre dialog på tværs af afdelingerne, når vi ses mere i hverdagen. Det taler direkte ind i ét af vores største fokusområder, nemlig nærhed, fortæller adm. direktør og ejer Jesper Leen Jensen i pressemeddelelsen. 

John Jensen VVS dækker hele Sjælland og beskæftiger mere end 200 medarbejdere inden for service, forsikring, blik og entreprise.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11