23948sdkhjf

Direktørrokade i Lolland Kommune: Børn, skole og kultur samles

Direktionen i Lolland Kommune er i gang med en rullende overgang, som skal gøre klar til at den erfarne direktør, Bjarne Hansen, går på pension i udgangen af juni, 67 år gammel. Det skriver Lolland-Falster Folketidende.

Den afgående direktør, der har ansvaret for det tekniske område, varetager sine opgaver indtil april, med direktør Rikke Jensen som assistent, indtil hun overtager det tekniske område pr. 1. april.

Der skal Bjarne Hansens afløser nemlig være fundet, men vedkommende overtager børn, unge og familie og skole og dagtilbud-området fra Rikke Jensen, ligesom kultur og fritidsområdet også bliver lagt over i den nye stilling.

Direktør Thomas du Plessis de Richelieu får ansvaret for social- og arbejdsmarkedsområdet, samt ældre, sundhed og økonomi.

Derudover består direktionen af kommunaldirektør Thomas Knudsen.

Bjarne Hansen er en erfaren herre indenfor det kommunale arbejde på Lolland. Han var først forvaltningschef og siden kommunaldirektør i det tidligere Ravnsborg Kommune. Ved kommunalreformen i 2007 indgik han i topledelsen i den nye Lolland Kommune.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156