23948sdkhjf

Flammen vil ind på catering-markedet

Restaurant Flammen vil inden udgangen af i år være godt i gang med at udvikle et nyt forretningsben inden for catering.

Det fortæller kædens administrerende direktør. Piet Klein, til FødevareWatch.

- Cateringmarkedet er stort og meget attraktivt for os. Vi tror samtidig på, at vi har en berettigelse på markedet, hvor vi kan præsentere forbrugerne for en anden mulighed, når det kommer til firmafrokoster og større arrangementer, siger han til mediet.

Udviklingen af Flammens cateringselskab er stadig i den absolut indledende fase, og Piet Klein kan ikke gå i detaljer med, hvor meget det kommer til at fylde af den samlede forretning. Men han vurderer, at nok bliver "noget mere end 15 procent".

Rosenfeldt-familien, der ejer Restaurant Flammen, måtte i 2020-regnskabet notere sig et underskud på 17,9 millioner kroner efter to perioder med tvangsnedlukning og diverse restriktioner. 2021-regnskabet er endnu ikke offentligjort - men det bliver med plus på bundlinjen, lader Piet Klein ifølge FødevareWatch forstå.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156